Ontdek de reviews van klanten van Tuincentrum Vandeputte in Kruishoutem.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Vriendelijk onthaal. Ruime uitleg bij de keuze en de verzorging van de aankoopplanten. Heel vroeg kwalitatief aanbod van diverse groenten planten. Groot assortiment van sierplanten met expliciete verdere onderhoudsargumenten. Vlugge en correcte bediening.

Review door Jacques op 2022-05-30
Scoremotivatie
zeer goede planten en bloemen met de nodige uitleg.

Review door Dirk op 2022-04-05
Scoremotivatie
heel deskundig advies en uitleg naar de klanten toe

Review door Claudine op 2022-03-19
Scoremotivatie
Mooie collectie van allerlei bloemen en planten. Deskundige uitleg over het telen.

Review door Gwenda op 2022-03-12
Scoremotivatie
Voor de eerste maal er geweest , direkt geholpen geweest met het uitsorteren van de planten die ik nodig had . Daarnaast de nodige uitleg . Heel vriendelijk omgang met ander clienteel . Topwinkel. Dit zal een vaste winkel zijn in verband met mijn aankopen voor planten

Review door Wim op 2022-03-08
Scoremotivatie
Altijd goed ontvangen en service!

Review door Danny op 2022-03-02
Scoremotivatie
goede bediening en verzorgde plantjes

Review door MIREILLE op 2022-02-14
Scoremotivatie
uitzonderlijk vriendelijk

Review door Johan op 2022-02-06
Scoremotivatie
Bedankt voor alles! Gelukkig nieuwjaar

Review door Jan op 2021-12-30
Scoremotivatie
Bedankt voor de mooiste kerstboom die we ooit hebben gehad!

Review door Benedicte op 2021-12-29
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.