Info

Voor alle herstellingen van kledij.
Voor alle raamdecoratie op maat moet u maar bij één adres zijn: Bossaert Myriam

Bij Retouches en Raamdecoratie Bossaert Myriam is van alle markten thuis. Zij weet alles over huishoudlinnen, gordijnen en overgordijnen, naaibenodigdheden, retouches en kousen. Ga zeker eens langs bij Myriam en zij zal u met plezier adviseren en raad geven waar nodig.
 

Kleerherstellingen, retouches en juwelen

U kan bij Bossaert Myriam steeds terecht met al uw beschadigde kledij en zij zal deze terug in hun oude glorie herstellen. Zoals haar leuze ‘zorgvuldig, netjes en snel’ al doet vermoeden, hoeft u nooit te lang te wachten voor u uw favoriete kledingstuk terug heeft, en gebeurt iedere herstelling steeds met de grootste zorg en precisie. Myriam heeft inmiddels immers al heel wat ervaring in zowel het herstellen van textiel als het tevredenstellen van haar klanten! Retouches kunnen gebeuren met allerlei soorten textiel en op kledingstukken in alle maten, voor baby’s, kinderen of volwassenen. Ten slotte kunt u ook enkele textielproducten en accessoires voor uw outfit kopen. Hieronder valt bijvoorbeeld een brede selectie kousen voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook een ruime verzameling juwelen en andere accessoires.
 

Gordijnen en linnen voor bad, keukens  en huishouden

Naast een retouchezaak is dit ook een raamdecoratiezaak. In de eerste plaats houdt dat in dat u er terecht kunt voor allerlei soorten gordijnen, gemaakt van tal van mogelijke stoffen en in uiteenlopende stijlen. Hieronder vallen onder meer klassieke gordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen, ook alle harde raamdecoratie zoals lamellen, horizontaal en verticaal. Verder kunt u verscheidene soorten linnen aanschaffen. Dit kunnen bijvoorbeeld badkamerlinnen of keukenlinnen zijn, maar ook huishoudlinnen.
 

Babyspullen, geschenken en hebbedingetjes

De winkel bevat echter nog meer dan enkel juwelen en textiel. U vindt bij Bossaert Myriam ook tal fijne geschenken. Denk bijvoorbeeld aan toiletzakken, sporttassen, naaigerief, uurwerken . Het aanbod is echter nog veel ruimer dan dat! Voor een completer beeld van de aangeboden producten kan u terecht bij de website http://www.myriambossaert.be, of springt u gewoon even binnen. 

Heeft u nog vragen of wenst u het volledige dienstenpakket en winkelaanbod te beschouwen?  Neem dan een kijkje op de website of spring even binnen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Retouches en Raamdecoratie Bossaert Myriam

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Retouches en Raamdecoratie Bossaert Myriam een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

myriam bossaert is een heel aan... 9 Review door: CHRISTIANE
Prima service.... 8,7 Review door: Mieke
Ze zijn heel vriendelijk, heel... 10 Review door: Christelle
Heel vriendelijk en een goede be... 10 Review door: Christelle
vriendelijke ontvangst, snelle e... 10 Review door: Magali
Uitstekende service... 8,4 Review door: Sophie