Bossaert Myriam

Openingsuren

Maandag 10/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/08 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 12/08 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/08 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 08/08 09:00 - 12:00Na afspraak
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Info

Voor de leukste geschenken, herstel van kledij en raamdecoratie moet u maar bij één adres zijn: Bossaert Myriam.
 

Kleerherstel, retouches en juwelen

U kan bij Bossaert Myriam steeds terecht met al uw beschadigde kledij en zij zal deze terug in hun oude glorie herstellen. Zoals haar leuze ‘zorgvuldig, netjes en snel’ al doet vermoeden, hoeft u nooit te lang te wachten voor u uw favoriete kledingstuk terug heeft, en gebeurt iedere herstelling steeds met de grootste zorg en precisie. Myriam heeft inmiddels immers al heel wat ervaring in zowel het herstellen van textiel als het tevredenstellen van haar klanten! Retouches kunnen gebeuren met allerlei soorten textiel en op kledingstukken in alle maten, voor baby’s, kinderen of volwassenen. Ten slotte kunt u ook enkele textielproducten en accessoires voor uw outfit kopen. Hieronder valt bijvoorbeeld een brede selectie kousen voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook een ruime verzameling juwelen en andere accessoires.
 

Gordijnen en linnen voor bad, keuken en huishouden

Naast een retouchezaak is dit ook een raamdecoratiezaak. In de eerste plaats houdt dat in dat u er terecht kunt voor allerlei soorten gordijnen, gemaakt van tal van mogelijke stoffen en in uiteenlopende stijlen. Hieronder vallen onder meer klassieke gordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen. Ook kunt u verscheidene soorten linnen aanschaffen. Dit kunnen bijvoorbeeld badkamerlinnen of keukenlinnen zijn, maar ook huishoudlinnen.
 

Babyspullen, geschenken en hebbedingetjes

De winkel bevat echter nog meer dan enkel juwelen en textiel. U vindt bij Bossaert Myriam ook tal van leuke hebbedingetjes en fijne geschenken. Denk bijvoorbeeld aan toiletzakken, sporttassen, naaigerief, uurwerken of wenskaarten. Het aanbod is echter nog veel ruimer dan dat! Voor een completer beeld van de aangeboden producten kan u terecht bij de website http://www.myriambossaert.be, of springt u gewoon even binnen. Ten slotte bent u er ook voor peuter- en babyproducten aan het juiste adres. Deze worden voorzien door kwaliteitsvolle producten.

Heeft u nog vragen of wenst u het volledige dienstenpakket en winkelaanbod te beschouwen?  Neem dan een kijkje op de website of spring even binnen .

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Zomeractie

Koop en geniet lokaal! ook bij ons!
Prijzenpot van 6000€
Actiekaart bij aankoop van 25€

Open bijlage

Juwelen Verkoop

Alle juwelen aan superprijzen!

Open bijlage

Duo rolgordijnen

Speel met licht en privacy met deze duo rolgordijnen!
Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews