Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Bossaert Myriam heeft de 1ste plaats behaald als vriendelijkste handelaar van Langemark-Poelkapelle!

Op woensdag 2 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking Feestzaal Sint-Jan, te Diksmuide de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016

Interview met Bossaerts Myriam
 
“Ik vind het een hele eer om door mijn klanten verkozen te worden tot Vriendelijkste Handelaar van Langemark. Het is een bevestiging voor mezelf dat ik goed bezig ben. Ik heb geen extra inspanningen gedaan. Ik probeer gewoon om elke dag opnieuw iedere klant vriendelijk en goed te bedienen. Ik vind de Lenteen Eindejaarsactie een goede zaak, maar naar mijn mening mag de Eindejaarsactie stoppen op het einde van het jaar en mag de Lente-actie pas beginnen vanaf april.”

“Ik ben in het jaar 1999 met de zaak begonnen en in april 2001 ook met de winkel. Ik hou mij hoofdzakelijk bezig met naaibenodigdheden, huishoudlinnen, gordijnen, overgordijnen en alle andere vormen van raamdecoratie. Daarnaast doe ik ook retouches aan kledij en bied ik mercerie, huishoudlinnen, baby- en cadeauartikelen, fantasiejuwelen en kousen voor dames, heren en kinderen aan.”

“Handelsgids is voor mij ‘mijn website’, die heel eenvoudig en gemakkelijk zelf te onderhouden is. Ik ben er heel tevreden over!”