D&S Bikes

Info

Wilt u zich verwennen met een nieuwe fiets? Zijn de kinderen toe aan een maatje groter? Kom dan zeker eens kijken bij D&S Bikes! U kan kiezen uit meer dan 400 fietsen uit alle prijsklassen en merken.

D&S Bikes beschikt over een groot assortiment stadsfietsen. Van Gazelle over Giant tot Carraro. U houdt het niet voor mogelijk. Hetzelfde geldt voor koersfietsen, mountainbikes en citybikes. Stuk voor stuk kwaliteitsfietsen die garant staan voor onbetaalbaar rijplezier!

Ook de kinderen vinden bij D&S Bikes ongetwijfeld hun gading. D&S Bikes heeft niet alleen kinderfietsen, maar ook een ruim aanbod aan BMX'en.

Overweegt u om een elektrische fiets aan te schaffen? Maak dan zeker eens een proefritje bij D&S Bikes. D&S Bikes is de officiële dealer van Sparta Ion elektrische fietsen. Deze fiets trapt met u mee. Ideaal voor naar uw werk of supermarkt. Hij is niet voor niets de meest verkochte fiets van Nederland.

Bij D&S Bikes koopt u een fiets die voor 100% rijklaar afgemonteerd is. Maar daar stopt het niet. U kan bij D1S Bikes terecht voor alle reparaties. En wees gerust, ook fietsen die u niet bij ons kocht, herstellen we.

Nog een tip: hou zeker onze promoties in het oog. Elke week opnieuw bieden wij u absolute koopjes aan!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/