D&S Bikes

Info

Wilt u zich verwennen met een nieuwe fiets? Zijn de kinderen toe aan een maatje groter? Kom dan zeker eens kijken bij D&S Bikes! U kan kiezen uit meer dan 400 fietsen uit alle prijsklassen en merken.

D&S Bikes beschikt over een groot assortiment stadsfietsen. Van Gazelle over Giant tot Carraro. U houdt het niet voor mogelijk. Hetzelfde geldt voor koersfietsen, mountainbikes en citybikes. Stuk voor stuk kwaliteitsfietsen die garant staan voor onbetaalbaar rijplezier!

Ook de kinderen vinden bij D&S Bikes ongetwijfeld hun gading. D&S Bikes heeft niet alleen kinderfietsen, maar ook een ruim aanbod aan BMX'en.

Overweegt u om een elektrische fiets aan te schaffen? Maak dan zeker eens een proefritje bij D&S Bikes. D&S Bikes is de officiële dealer van Sparta Ion elektrische fietsen. Deze fiets trapt met u mee. Ideaal voor naar uw werk of supermarkt. Hij is niet voor niets de meest verkochte fiets van Nederland.

Bij D&S Bikes koopt u een fiets die voor 100% rijklaar afgemonteerd is. Maar daar stopt het niet. U kan bij D1S Bikes terecht voor alle reparaties. En wees gerust, ook fietsen die u niet bij ons kocht, herstellen we.

Nog een tip: hou zeker onze promoties in het oog. Elke week opnieuw bieden wij u absolute koopjes aan!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je D&S Bikes een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond