Cafe 't Kantientje

Openingsuren

Maandag 30/01 11:00 - ...
Dinsdag 31/01 Gesloten
Woensdag 01/02 Gesloten
Donderdag 02/02 11:00 - ...
Vrijdag 03/02 11:00 - ...
Zaterdag 04/02 12:00 - ...
Zondag 05/02 11:00 - ...

Info

Iedereen is welkom bij Cafe ’t Kantientje

Op zoek naar gezelligheid en ambiance? Daarvoor moet je bij Café ’t Kantientje zijn! Ons café is in Lede en omstreken gekend voor zijn leuke sfeer. Je kan bij er uiteraard een uitgebreide keuze maken uit allerlei frisdranken maar ook een heleboel lekkere streekbieren.
 

Snacks en suggesties

Indien jij je keuze niet kunt maken, dan geven wij graag suggesties zodat je ten volle kunt genieten van jouw bezoek en natuurlijk van een verdiend fris biertje. Er is voor iedereen wel wat in huis. Heb je een klein hongertje? Proef dan beslist één van onze lekkere snacks.


Biljarten en Darts 

Een goed café heeft uiteraard enkele activiteiten. Bij Café 't Kantientje is er voldoende amusement aanwezig met de rasechte cafésporten. Je kan bij ons petanque, biljart en darts spelen. Onze zaak is populair bij de lokale vissers en jagers, want in de buurt is het ideaal om te vissen of om te jagen. 


Kom genieten van een drankje op ons buitenterras

Geniet van de buitenlucht en neem plaats op ons ruim terras. Onze vlotte bediening is één van de sterke punten. 


Gezellig bijpraten op café

Ben je op zoek naar een café met een geweldige sfeer om na een zware werkdag of in het weekend te ontspannen? Dan kan je bij ons, Café ’t Kantientje terecht. Te vinden in de gezellige buurt van de Nachtegaallaan 10 te Lede. Je mag ons gerust contacteren via ons telefoonnummer: 053/80 42 18 of via ons mailadres: mario.verhoeven@telenet.be voor al jouw vragen. Wij hopen je snel te zien in ons gezellige café!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Cafe 't Kantientje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond