Openingsuren

Maandag 06/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Info

Wees van harte welkom in de gezellige familiezaak van Kapsalon Wax

Kapsalon Wax is gelegen in de stad Leuven en is een gekend trendy en jong kapsalon waar de mode op de voet wordt gevolgd. De zaak is van moeder op zoon overgedragen maar hun grootste troef blijft onveranderd. Zij hebben het van de combinatie van een persoonlijk doch professionele aanpak. Samen vormen ze een jong en dynamisch team waarin Stefaan en zijn collega's ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. 
 

Kapsalon voor dames, heren en kinderen

Bij Kapsalon Wax zijn zowel dames, heren als kinderen welkom. Zij zijn jouw kapper waarbij creativiteit, kwaliteit en tevredenheid centraal staan. Bij hen wordt je vakkundig geadviseerd voor een nieuwe, frisse look of een kapsel dat perfect bij jou past. Eender wat je wens mag zijn, Stefaan en zijn team zorgen ervoor dat je terug zal stralen als nooit tevoren. 
 

Professionele haarverzorgingsproducten Mood en Joico

Kapsalon Wax knipt de haren van de klanten zoals ze het graag willen hebben, en dit volgens de laatste trends. Graag geven ze ook advies over het kapsel wat het beste bij jou zal passen. Stefaan van Kapsalon Wax werkt enkel met professionele haarverzorgingsproducten van Mood en Joico. Met deze producten krijgt je haar de juiste verzorging en behandeling die het nodig heeft. Ga zeker langs bij Kapsalon Wax in Leuven of neem vrijblijvend contact op indien je nog bijkomende informatie wenst. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Goede kapper! Voldoet aan mijn h... 8,2 Review door: Cathy
Ik hoop in 2021 wat vaker te kun... 10 Review door: Greet
Stefaan,rnIk wens jullie een... 9,9 Review door: Tania
Veel succes in het komende jaar... 9 Review door: Martine
Dank u voor de steeds hartelijke... 10 Review door: Tania
Prettige feesten... 10 Review door: Ilse