Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Info

In de vernieuwde showroom van Wildenborgh Piano’s op de Tervuursevest te Leuven kan u naast een uitgebreid gamma aan tweedehands piano's, ook de fantastische Feurich collectie, ongeëvenaard in verhouding prijs/kwaliteit terugvinden.

 

PASSIE 

Wildenborgh legt zich er al meer dan 15 jaar op toe 'het beste uit elke piano' te halen. Dit door enerzijds hun gedegen vakmanschap in het optimaal stemmen van uw piano, het toepassen van kennis en ervaring om elk probleem ten lijf te gaan. Anderzijds is een heldere en duidelijke communicatie naar de klant toe cruciaal; de kunst om in overleg het beste voor zowel de piano, als voor de klant te vinden. Na elke stemming volgt er een evaluatie van de piano. Dit kan gaan van zithoogte van de kinderen, plaatsing van de piano en vochtevaluatie van de kamer, tot de bespreking van de kamdruk, evolutie sinds de vorige stemming of pianistieke vooruitgang en eisen van de pianist.
 

AANBOD

In de werkplaats van Wildenborgh worden zowel volledige restauraties ondernomen, als kleinere reparaties die bij de klant thuis niet mogelijk zijn. Een volledige restauratie omvat zangbodemrestauratie, nieuwe besnaring, mechaniekrevisie, toetsherstelling en afregeling. Er wordt naar gestreefd alle stappen die uw piano doormaakt tijdens het verblijf in de werkplaats helder uit te leggen, en dit met behulp van fotoalbums van vorige restauraties en een eigen dvd-opname van een vleugelrestauratie.
 
Is uw piano toe aan een stembeurt, een herstelling, afregeling of restauratie? Neem contact op om de verschillende mogelijkheden samen met hen te overlopen.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top!... 8,1 Review door: Robin
Heel vriendelijk... 7,8 Review door: Lukas
Thank you for whatever this gift... 9,7 Review door: Tavitian
Prettige feestdagen!... 10 Review door:
Doe zo verder... 9 Review door: Edwin
Erg vriendelijke en professionel... 8 Review door: Cornelis