Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 Na afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraak
Woensdag 25/05 Na afspraak
Donderdag 26/05 Na afspraak
Vrijdag 27/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Na afspraak

Info

Kom langs in de showroom van Wildenborgh Piano's

In de vernieuwde showroom van Wildenborgh Piano’s op de Tervuursevest te Leuven kan u naast een uitgebreid gamma aan tweedehands piano's, ook de fantastische Feurich collectie, ongeëvenaard in verhouding prijs/kwaliteit terugvinden.
 

Piano's

Wildenborgh legt zich er al meer dan 25 jaar op toe 'het beste uit elke piano' te halen. Dit door enerzijds hun gedegen vakmanschap in het optimaal stemmen van uw piano, het toepassen van kennis en ervaring om elk probleem ten lijf te gaan. Anderzijds is een heldere en duidelijke communicatie naar de klant toe cruciaal; de kunst om in overleg het beste voor zowel de piano, als voor de klant te vinden. Na elke stemming volgt er een evaluatie van de piano. Dit kan gaan van zithoogte van de kinderen, plaatsing van de piano en vochtevaluatie van de kamer, tot de bespreking van de kamdruk, evolutie sinds de vorige stemming of pianistieke vooruitgang en eisen van de pianist.
 

Reparatie piano's

In de werkplaats van Wildenborgh worden zowel volledige restauraties ondernomen, als kleinere reparaties die bij de klant thuis niet mogelijk zijn. Een volledige restauratie omvat zangbodemrestauratie, nieuwe besnaring, mechaniekrevisie, toetsherstelling en afregeling. Er wordt naar gestreefd alle stappen die uw piano doormaakt tijdens het verblijf in de werkplaats helder uit te leggen, en dit met behulp van fotoalbums van vorige restauraties en een eigen dvd-opname van een vleugelrestauratie.
 

Stembeurt, herstelling, restauratie

 Is uw piano toe aan een stembeurt, een herstelling, afregeling of restauratie? Neem contact op om de verschillende mogelijkheden samen met hen te overlopen. Op zijn website http://www.wildenborgh.be/ kan jij je alvast meer verdiepen in de wondere wereld van de piano.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Wildenborgh Piano's een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

een succesvol 2021... 10 Review door:
Top!... 8,1 Review door: Robin
Heel vriendelijk... 7,8 Review door: Lukas
Thank you for whatever this gift... 9,7 Review door: Tavitian
Prettige feestdagen!... 10 Review door: