Wildenborgh Piano's

Openingsuren

Maandag 16/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 18/12 Na afspraak
Donderdag 12/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Na afspraak
Zondag 15/12 Na afspraak

Info

In de vernieuwde showroom van Wildenborgh Piano’s op de Tervuursevest te Leuven kan u naast een uitgebreid gamma aan tweedehands piano's, ook de fantastische Feurich collectie, ongeëvenaard in verhouding prijs/kwaliteit terugvinden.

 

PASSIE 

Wildenborgh legt zich er al meer dan 15 jaar op toe 'het beste uit elke piano' te halen. Dit door enerzijds hun gedegen vakmanschap in het optimaal stemmen van uw piano, het toepassen van kennis en ervaring om elk probleem ten lijf te gaan. Anderzijds is een heldere en duidelijke communicatie naar de klant toe cruciaal; de kunst om in overleg het beste voor zowel de piano, als voor de klant te vinden. Na elke stemming volgt er een evaluatie van de piano. Dit kan gaan van zithoogte van de kinderen, plaatsing van de piano en vochtevaluatie van de kamer, tot de bespreking van de kamdruk, evolutie sinds de vorige stemming of pianistieke vooruitgang en eisen van de pianist.
 

AANBOD

In de werkplaats van Wildenborgh worden zowel volledige restauraties ondernomen, als kleinere reparaties die bij de klant thuis niet mogelijk zijn. Een volledige restauratie omvat zangbodemrestauratie, nieuwe besnaring, mechaniekrevisie, toetsherstelling en afregeling. Er wordt naar gestreefd alle stappen die uw piano doormaakt tijdens het verblijf in de werkplaats helder uit te leggen, en dit met behulp van fotoalbums van vorige restauraties en een eigen dvd-opname van een vleugelrestauratie.
 
Is uw piano toe aan een stembeurt, een herstelling, afregeling of restauratie? Neem contact op om de verschillende mogelijkheden samen met hen te overlopen.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

Feurich Vienna 123 piano

Maak kennis met onze gloednieuwe aanwinst, de in Wenen gebouwde Feurich 123 piano. Deze piano beschikt over de snelste Renner mechaniek op de markt, innovatief design, inox snaren en geluidspaneel. Inclusief milieuvriendelijke lak en loodvrije toetsen.

Trefwoorden

Reviews

Erg vriendelijke en professionel... 8 Review door: Cornelis
Een echte professional. Hij geef... 10 Review door: Dominique
Maarten houdt van zijn vak en he... 10 Review door: Lennard
Neemt zijn tijd... 5 Review door: Bruno
Telefonisch contact... 0 Review door: Eddy.sermeels@gmail.com
Ik laat mijn piano al jaren stem... 10 Review door: Tanika