Zakenkantoor Goossens-Mylemans bv

Openingsuren

Maandag 03/10 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Dinsdag 04/10 09:00 - 12:0013:00 - 19:00
Woensdag 05/10 09:00 - 12:00
Donderdag 06/10 09:00 - 12:0013:00 - 19:00
Vrijdag 07/10 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 08/10 09:00 - 12:00
Zondag 09/10 GeslotenGesloten

Info

Zakenkantoor Goossens-Mijlemans in Lille

Zakenkantoor Goossens-Mijlemans in Lille biedt met een ruime waaier aan bancaire- en verzekeringsproducten een complete financiële dienstverlening aan naar zowel particulieren als ondernemingen. Dankzij het AXA – bankagentschap geniet u van alle denkbare bancaire diensten en producten zoals successieplanning, vermogensbeheer, leningen, kredieten en beleggingen.
 

Verzekeringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij zakenkantoor Goossens-Mijlemans in Lille voor het afsluiten van verzekeringen.
Als particulier is het mogelijk uw woning te verzekeren, als huurder of als eigenaar. De familiale verzekering vergoedt de schade die door een verzekerde tijdens zijn privéleven aan een derde veroorzaakt wordt, Verder vindt u hier een reisbijstandsverzekering voor u, uw familie en uw voertuig. Ook uw fiets kan u laten verzekeren.
Als bedrijf kan u uw bedrijfsgebouw laten verzekeren tegen brand, diefstallen en meer. Voor de verzekering van personenwagens die ingeschreven zijn als bedrijfsvoertuig biedt het bankagentschap in Lille meerdere opties. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating dekt de schade die u en eventuele andere zaakvoerders, vennoten, werknemers veroorzaken tijdens de uitoefening van de dagdagelijkse activiteiten. Voor al uw personeel kan u opteren voor een hospitalisatiepolis. Verder kan u bij deze bank in Lille terecht voor diverse corporate polissen, zoals een transportverzekering.
 

Sparen en beleggen

Met een spaarrekening kan u sparen bij de bank, die u daarvoor in ruil een variabele rente uitkeert. Anders dan bij betaalkaarten is het niet mogelijk om rechtstreeks geld over te schrijven naar derden. Een variant hierop is de termijndeposito/ spaardeposito rekening die u met een vaste rente vergoedt.
Jonge mensen, vaak tussen de 18 en 35 jaar, genieten hier een extra hoge getrouwheidspremie bij het sparen voor een woning en bepalen zelf de momenten waarop ze. Familie en ouders kunnen eventueel ook mee sparen en bepalen zelf de grootte van het bedrag.
U kan als particulier en als zelfstandige aan individueel aanvullend pensioen sparen doen. U hebt de keuze uit 2 formules: pensioenspaarfonds en pensioenspaarverzekering. De beste keuze voor u bekomt u in overleg met het bankagentschap.
 

Lening aangaan

Er zijn heel wat zaken waarbij lenen quasi een must is, denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van uw onroerend goed, woning, bedrijfspand of roerend goed, zoals bedrijfswagens. Door middel van een hypotheekkrediet of andere renting- en financieringsvormen. Bij het AXA –  bankagentschap kan u zowel terecht voor een hypothecair als consumenten- of bedrijfskrediet.
 
Bij AXA – bankagentschap Goossens Mijlemans  in Lille bekomt u steeds de juiste polis tegen de voordeligste premie. En dit vanaf het eerste contract.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Zakenkantoor Goossens-Mylemans bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond