Openingsuren

Maandag 17/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Hairstyle Nathalie

Bij Hairstyle Nathalie kom je tot rust. Met een goed gesprek komen we tot de juiste coupe en kleur die de klant wil. In het salon werken wij met kwaliteitsvolle producten zoals Nashi Argan op basis van Argan olie en Subtil Care. Voor onze kleuringen werken wij met Subtil Care en dus zonder ammoniak. 
Sinds kort werk ik ook met PREVIA HAIRCARE, verzorgingsprodukten volledig op natuurlijke basis. Heel aangenaam om mee te werken, frisse geuren door de natuurlijke aroma's die worden toegevoegd.
 

Meer dan 25 jaar ervaring

Hairstyle Nathalie heeft reeds 25 jaar ervaring in het kappersvak. Zij volgt dan ook regelmatig cursussen voor de nieuwste trends op basis van kleur en snit. Ook voor bruidskapsels en opsteekwerk kun je hier langskomen. Mannen zijn hier ook meer dan welkom en zelfs voor de allerkleinsten wordt er ook tijd vrijgemaakt. Wie voor opsteekkapsels komt, kan zich eveneens licht laten maquilleren en nagels laten lakken. 
 

Juwelen via catalogus

Voor wie graag mooie betaalbare juwelen wil die kan eens in de catalogus van Victoria Juwelen kijken en dit kan dan besteld worden. Wie lid is van Okra of een qualiet kaart heeft, kan hier zijn punten op de kaart laten zetten.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief