Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2019

Hairstyle Nathalie is de Vriendelijkste Handelaar van Lokeren

Het gemeentehuis was maandag in feeststemming. Toen werd er een uitreiking georganiseerd voor de laureaten van de actie “Vriendelijkste Handelaar van Lokeren”. Onder leiding van Schepen van Feestelijkheden, Claudine De Waele, verliep alles zoals gepland. De genomineerden waren: Inkana (9,60), Hairstyle Nathalie (9,67), De Wandelaar (9,20) en Buisgro (9,12). Iedereen werd op zijn/haar beurt erkend voor de goede service die ze steeds bieden aan hun klanten.

Schepen De Waele kreeg de eer om de award te overhandigen aan de Vriendelijkste Handelaar van Lokeren. Dit jaar ging deze titel naar Hairstyle Nathalie zij mag zich de Vriendelijkste Handelaar van Lokeren noemen. Samen met de andere handelaars die aanwezig waren, de Schepen en Handelsgids, werd dit gepast gevierd met een glaasje oa. met een glaasje rosé van eigen bodem. Lekker!

Daarnaast had Hairstyle Nathalie nog wat te vieren. Haar klanten hebben namelijk hun kans gewaagd bij onze Eindejaarsactie en daar zijn 28 winnaars uit de bus gekomen. Deze klanten krijgen de volgende kortings- en cadeaubonnen:

Nathalie van Hairstyle Nathalie geeft 10% korting vanaf €40, Inkana schenkt €25 korting bij het boeken van een gelaatsverzorging, De Wandelaar geeft 3 bereide Lokerse paardenworsten, De Roskam Van den Abbeele geeft €15 korting bij aankoop vanaf €100 op het assortiment en Buisgro geeft 10% extra korting. Apotheek Marroyen geeft €30 op hun cadeauverpakking van Nuxe (zolang de voorraad strekt), Uit Lochristi geeft De Puyenbrug 10% korting bij volgende aankoop + een gratis attentie, Garage Van Acker schenkt een winterset bij het uitvoeren van een winternazicht en €5 korting bij aankoop vanaf €25 kan je verkrijgen bij Pompoentje. De Maesschalck uit Stekene geeft 10% korting bij aankoop van een matras + een gratis matrasbeschermer of hoofdkussen per lighelft. Autoparts Plus Coppens uit Wachtebeke sluit de rij met 25% korting. Daarbovenop krijgen de winnaars 3 codes waarmee ze zelf nog 3 kortings- of cadeaubonnen mogen uitkiezen.