Openingsuren

Maandag 18/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/10 08:30 - 18:30
Woensdag 20/10 08:30 - 17:30
Donderdag 21/10 08:30 - 20:00
Vrijdag 22/10 08:30 - 18:00
Zaterdag 23/10 07:30 - 16:00
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info


De perfecte kapper in uw buurt! 

 
Haarmode In heeft een uitstekende bereikbaarheid dankzij zijn centrale ligging aan het treinstation te Malderen, op de verbindingsweg van Buggenhout naar Londerzeel. In dit modern ingerichte kapsalon, uitgebaat door Veerle Van Aken, voelt u zich onmiddellijk thuis. Veerle en haar team van professionele kapsters helpen u de juiste snit en eventueel de aangepaste kleur te vinden.

Met hoofdhuidmassages in hun Shiatsu zetel kan Haarmode In u heerlijk verwennen en met hun persoonlijke aanpak zorgen zij voor een optimale service. Ook advies over diverse haar- en hoofdhuidproblemen hoort hierbij.

Er wordt naast de traditionele kleuringen ook met biologische kleuringen gewerkt, met deze ecologisch verantwoorde producten wil Haarmode In zijn steentje bijdragen aan een beter milieu.
Maar niet alleen het milieu geniet hiervan, ook U! Het product is geurloos, geeft optimale glans is voedend en voorkomt irritatie.

Na bijna 25 jaar ervaring in de kapperswereld ging Veerle nog een uitdaging aan. Ze geniet momenteel een opleiding tot kleurconsulente. Dit om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven over zowel haarkleur, kleding, make-up als juwelen. Deze juwelen zijn van de hand van Karen Moyson, Pearlina, Bô-Bandana en worden ook in het salon verkocht.

U wordt van harte welkom geheten bij Haarmode In, en dit met en zonder afspraak!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Bedankt voor de fantastische ser... 10 Review door: Christine
Prettig Eindejaar🙂... 10 Review door: Rosalie
Ik wens jullie een fantastisch 2... 9,5 Review door: Kristina
na covid zien we elkaar wel teru... 10 Review door: Gerdje
Fijne feestdagen, we missen jull... 9,5 Review door: Marina
Ik wens jullie veel mooie, warme... 9,7 Review door: Kristina
Dank je wel en doe zo voort !r... 10 Review door: Evert