Frituria Estrella

Info

Frituria Estrella: Lekkere frietjes en heerlijke huisgemaakte gerechten

Bij Frituria Estrella staan ze voor veel meer dan lekkere frietjes van Belgische bodem. Je kan er een keuze maken uit de heerlijkste huisgemaakte afhaalgerechten of je kan gezellig tafelen in hun eetgelegenheid. 
 

Frituur

De knapperige, goudgele frietjes van Frituria Estrella smaken naar meer. Het loont de moeite om de frieten te proeven die Luc en Estrella voor jullie klaarmaken. 
 

Snacks

Naast de Belgische frieten hebben ze ook alle klassiekers in huis op het gebied van snacks. Zo heb je de Bicky Burger, berepoot, ragouzi tot de curryworst special. Dit en alle andere mogelijke snacks zijn te bestellen bij Frituria Estrella. 
 

Stoofvlees, goulash, vol-au-vent

Heb je zin in een ietwat uitgebreidere maaltijd dan zijn de huisbereide gerechten de juiste keuze. Je kan bij Frituria Estrella kiezen uit o.a. stoofvlees, goulash en vol-au-vent om te combineren bij de frieten. En wat dacht je van een lekkere rijstpap als dessert. De rijstpap is zoals de andere gerechten huisbereid. 
 

Belegde broodjes

Niet alleen voor de frieten en huisbereide gerechten staan ze bekend bij Frituria Estrella, ook voor hun belegde broodjes. Je kan kiezen uit koude broodjes zoals de smos, martino en het broodje gezond, ook de broodjes met warme snack komen aan bod. 
 

Koude schotels

De koude schotels van bij Frituria Estrella worden versbereid met de beste ingrediënten. De schotels bestaan uit natuur, hesp, zalm, garnalen, zure mosselen of een kinderbox. 
 

Vegetarische snacks

De vegetariërs blijven niet in de kou staan bij Frituria Estrella. Zij hebben een assortiment voorzien voor de niet-vleeseters. Je kan kiezen uit mini loempia's, kaaskroketten, groentenkroket of een kaassouflé. Bekijk hun volledig assortiment via deze link: https://www.frituriaestrella.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Frituria Estrella een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond