Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Schrijnwerkerij op maat

Schrijnwerkerij en interieur Gunther Dekkers biedt u allerhande schrijnwerkerij aan van keuken, ramen en deuren tot maatkasten en badkamerinrichting. Al verscheidene jaren kan u hier bij Gunther in Malle beroep doen op maatwerk volgens uw wensen.
 

Schrijnwerker en interieurspecialist Malle

U kan de ervaren schrijnwerker uit Malle in zowat elke kamer van uw woning inzetten. Zo creëert hij graag de perfecte maatkast of dressing voor in uw slaapkamer. Heeft u een extra kast nodig om zaken op te bergen in uw keuken? Gunther Dekkers maakt u een kast op maat die qua uitstraling perfect in uw interieur past. Ook voor werktafels en tablets in de keuken zorgt de vakman met plezier.


Eigen ontwerp Binnendeuren

Schakel Gunther Dekkers ook in voor op maat gemaakte binnendeuren. Modern, klassiek, in hout of in glas, ... de schrijnwerker ontwerpt uw deur volledig naar uw wens.


Buitenschrijnwerkerij

Ook buitenschrijnwerk in hout, pvc en aluminium verricht Gunther Dekkers met plezier. Zo maakt en plaatst hij uw vliegenramen en buitendeuren, maar ook dakvensters. Zelfs voor de aanleg van uw houten terras moet u niet verder zoeken: Gunther Dekkers, gelegen op De Schoof 38 te Malle is uw partner in binnen- en buitenschrijnwerk.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo voort... 8,3 Review door: Xander