Gunther Dekkers bvba

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Info

Schrijnwerkerij en interieur Gunther Dekkers biedt u allerhande schrijnwerkerij aan van keuken, ramen en deuren tot maatkasten en badkamerinrichting. Al verscheidene jaren maakt de specialist in schrijnwerk maatwerk volgens de wensen van de klant.
 

Schrijnwerker en interieurspecialist Malle

U kan de ervaren schrijnwerker uit Malle in zowat elke kamer van uw woning inzetten. Zo creëert hij graag de perfecte maatkast of dressing voor in uw slaapkamer. Heeft u een extra kast nodig om zaken op te bergen in uw keuken? Gunther Dekkers maakt u een kast op maat die qua uitstraling perfect in uw interieur past. Ook voor werktafels en tablets in de keuken zorgt de vakman met plezier.
Schakel Gunther Dekkers ook in voor op maat gemaakte binnendeuren. Modern, klassiek, in hout of in glas, de schrijnwerker ontwerpt uw deur volledig naar uw wens.
Ook buitenschrijnwerk in hout, pvc en aluminium verricht Gunther Dekkers met plezier. Zo maakt en plaatst hij uw vliegenramen en buitendeuren, maar ook dakvensters. Zelfs voor de aanleg van uw houten terras moet u niet verder zoeken dan de schrijnwerker te Malle.

Ligging en routebeschrijving