Openingsuren

Maandag 04/12 06:00 - 18:30
Dinsdag 28/11 06:00 - 18:30
Woensdag 29/11 06:00 - 18:30
Donderdag 30/11 06:00 - 18:30
Vrijdag 01/12 06:00 - 18:30
Zaterdag 02/12 07:00 - 13:00
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Sandwichhuis Zus

Een lekker broodje tijdens je pauze of als maaltijd smaakt altijd. Dat weet Sandwichhuis Zus in Menen uiteraard als de beste. Of je nu zin hebt in een belegd broodje met kaas, hesp, smos, kipfilet, martino en tal van andere mogelijkheden, met of zonder groenten, dan ben je bij deze broodjesbar aan het juiste adres. Je kan er iedere weekdag terecht tussen 6u en 18u30, zelfs op zaterdag van 7u tot 13u. Het maakt dus niet uit op welk moment je zin hebt in een broodje, deze broodjesbar staat te popelen om u en uw smaakpapillen positief te verrassen!
 
Als je geen fan bent van broodjes en de voorkeur geeft aan een koude schotel, kan je er eentje uitkiezen uit de aangeboden selectie aan vers bereide koude schotels in de koeltoog.
Ben je meer voor de zoete smaaksensatie? Maak dan je keuze uit het aanbod aan zoete koeken en gebak uit het banket!
 
Heb je een evenement gepland of gewoon vrienden / familie over de vloer en wil je je gasten iets kleins om te eten aanbieden? Door hier een assortiment verschillende mini-pistoleetjes te bestellen kan je aan ieders goesting voldoen!
 
Wil je jezelf of iemand die je kent op een mooie morgen in de watten leggen? Bestel bij deze brood- en banketzaak een mooie ontbijtmand en geniet zorgeloos van een deugddoend ontbijt op een zelfgekozen ochtend!
 
Levering is mogelijk op aanvraag!
 

Verse belegde broodjes

Met het oog op een perfecte hygiëne en een ultieme smaakbeleving gaat Sandwichhuis Zus iedere dag aan de slag om u de meest verse belegde broodjes aan te kunnen bieden. De broodjes worden dagvers afgebakken en belegd met de lekkerste charcuterie en slaatjes, zodat u tijdens uw maaltijd kunt genieten van een overheerlijk knapperige smaaksensatie. U kunt er ook kiezen of u een broodje met of zonder groenten wenst.
 
Lust u iets niet, of mocht u allergisch zijn aan een bepaalde groente of ingrediënt, vermeld het even en vervolgens wordt hier steeds vakkundig aandacht aan besteed.
 

Assortiment gebakjes en koeken

Voor de zoetebekken onder het cliënteel voorziet Sandwichhuis Zus ook een selectie aan gebakjes en koeken, zoals donuts, boules de Berlin en mattetaartjes. Zo vind je ongetwijfeld terug waar je zin in hebt in hun aanbod aan banket!
 

Ontbijtmanden

Er kunnen ontbijtmanden besteld (en indien gewenst geleverd worden) die compleet naar smaak uitgekozen en geselecteerde producten bevatten. Op die manier kan je jezelf of iemand die je kent op een speciale ochtend trakteren op een lekkere verrassing! Voor meer info richt je je best tot deze handelaar.
 
Zin in een broodje, koffiekoek, koude schotel of om een ontbijtmand te bestellen? Een feestje / receptie georganiseerd en wil je een originele versnapering in de vorm van mini-pistoleetjes aanbieden aan je gasten?
 
De contactgegevens van Sandwichhuis Zus vind je uiteraard op deze pagina!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sandwichhuis Zus een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond