Openingsuren

Maandag 28/06 08:30 - 18:00
Dinsdag 29/06 08:30 - 12:30Gesloten
Woensdag 30/06 08:30 - 18:00
Donderdag 24/06 08:30 - 18:00
Vrijdag 25/06 08:30 - 18:00
Zaterdag 26/06 08:30 - 17:00
Zondag 27/06 Gesloten

Info

Tuincentrum Aveve Verheyen

Met meer dan 50 jaar ervaring in huis, dier en tuin is AVEVE Verheyen in Merksplas een zekerheid voor al uw tuin-, dier- en bakplezier. De grote winkel, gelegen aan de Steenweg op Beerse, is al jaren dé referentie van de streek op het gebied van allerlei dierenverzorging en bak- en tuinbenodigdheden!

 

Dierenvoeding en verzorgingproducten voor dieren

Voor huisdieren, aneerhofdieren en anderen vindt u in de Aveve in Merksplas de perfecte voeding en verzorgingsproducten. VEr is een ruim aanbod aan producten van de geschikte kattenbak tot evenwichtige voeding voor uw konijn of parkiet, u vindt er zo goed als alles om uw favoriete viervoetertjes en vogels te verwennen en in de watten te leggen. Voor iedere hond, kat, cavia, konijn, hamster, vogel, kip, paard, ... is het leuk winkelen bij Aveve Merksplas :) 
 

Tuingereedschap

Bij Aveve Verheyen treft u alle tuingereedsschappen aan voor het onderhoud van uw tuin. Alles wat u kan helpen bij het  zaaien, bemesten, plantenbescherming is aanwezig. Een moestuin onderhouden of een fruittuin uitbouwen? Er is een heel uitgebreid assortiment van tuingereedsschappen. Aveve Verheyen helpt u ook met raad en advies. Zo bent u zeker van de juiste aankoop en de juiste verzorging van uw groene tuin. Onder het tuinaanbod vindt u tevens de mooiste terrasplanten, sierplanten en ook kamerplanten. Uw terras inrichten doet u met de terrasdecoratie, tuinmeubelen en het aanbod elektro voor in de tuin.
Hebt u moeilijk te onderhouden bloemen of planten en wilt u advies op maat om hen te voorzien van de juiste potgrond en voedingsstoffen? Aveve Verheyen in Merksplas staat graag voor u klaar!
 

Bakbenodigheden

Tof hé, 's morgens wakker worden met de geur van versgebakken brood in huis!
Aveve Verheyen te Merksplas biedt een compleet gamma producten voor de thuisbakker, met bloem als kernproducten. U vindt er tal van brood- en bloemmixen om thuis zelf aan de slag te gaan om de heerlijkste broden, pistolets, koffiekoeken en patisserie af te bakken.
Naast bakingrediënten kan u hier ook allerlei keukenbenodigdheden zoals broodmachines en shakers vinden.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Blijf vriendelijk en doe zo voor... 10 Review door: Sandra
Doe zo voort!😊... 9 Review door: Ilse
Zeer behulpzaam en vriendelijk .... 9,4 Review door: Marc
Een 2021 zonder corona, dat de w... 10 Review door: Allison
topteam goed bezig... 8,2 Review door: Ria
Beste wensen voor de feestdagen... 9,6 Review door: Wouters