Openingsuren

Maandag 05/12 Na afspraak
Dinsdag 06/12 Na afspraak
Woensdag 07/12 10:00 - 18:00
Donderdag 08/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 09/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 18:00
Zondag 04/12 10:00 - 15:00

Foto’s

Info

Alleen unieke decoratie vind je bij Beau Deco

Welkom bij Beau Deco. Onze speciaalzaak in meubelen en decoratie is te vinden in de Lisdoddenstraat 11 te Middelkerke. Aan 't zeetje kan je dus niet alleen genieten van de gezonde zeelucht, ook van de meest unieke interieurdecoratie. 
 

Decoratieartikelen 

Elk huis wordt pas een thuis na aanvullen van de gepaste decoratie. Ben je een liefhebber van wanddecoratie of breng je liever gezelligheid in je woning door middel van kaarsen en theelichthouders? Ons aanbod reikt nog verder aangezien je ook tekstborden, klokken en droogbloemen kunt kopen bij Beau Deco. We hebben ook unieke items die niemand anders kan vinden. Kom zeker een kijkje nemen.
 

Tafels en stoelen

Eettafels, bartafels, salontafels, bijzettafels, ... Je vindt het allemaal in onze interieurspeciaalzaak. Wij bieden een groot gamma aan tafels in verschillende vormen en maten. De perfect passende stoelen en barkrukken zijn natuurlijk ook van de partij. 
 

Dressoirs, vitrinekasten en Tv-kasten

Kasten zijn onmisbaar in de woning. Ze zijn makkelijk om je spullen in op te bergen, en zijn ook zeer decoratief. Voor elk interieur hebben wij dé kast die mooi zal staan in het interieur van de kamer.
 

Slaapzetels

De beste kwaliteit aan slaapzetels koop je uiteraard bij Beau Deco. Deze zetels zijn geschikt als slaapbank voor een overnachting. Overdag is de bank makkelijk in zijn originele staat om te vormen en kan dan dienen als gewone zetel. 
 

Onderhoudsproducten en bescherming

Wil je lang plezier aan je kasten, zetels en stoelen, dan koop je best de juiste onderhoudsproducten in onze interieurzaak. Bij ons kan je tal van producten vinden die materialen zoals leder en textiel zullen beschermen. Vraag gerust advies tijdens een bezoek aan onze winkel.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Beau Deco een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond