Openingsuren

Maandag 05/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 06/12 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 07/12 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 08/12 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 09/12 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zondag 04/12 GeslotenGesloten

Info

 

Decorateur Verstraete - Jonckheere in Middelkerke.

Familiebedrijf Verstraete & zoon is uw decorateur bij uitstek. Het bedrijf uit Middelkerke voert alle schilder- en behangwerken uit en verzorgt vloerbekledingen zoals parket, laminaat, vinyl en tapijt. Verder kan u op de vakman rekenen voor deskundig kleuradvies. Voor een totale afwerking biedt het decoratiebedrijf bijpassende raamdecoratie op maat.

Binnen- en buitenschilderwerken

Is uw woning of bedrijf aan een opknapbeurt toe? Doe een beroep op Decorateur Verstraete uit Middelkerke, regio Oostende, Nieuwpoort, Koksijde. Het bedrijf levert piekfijne resultaten door alleen te werken met échte specialisten en kwaliteitsverven. U kan zowel bij de vakman te Middelkerke terecht voor het schilderen van uw keuken, slaapkamer of bureau, als voor een mooi kleurtje op uw buitengevel. Het bedrijf is eveneens gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds in woningen.
 

Laminaat en parket vloeren

Laat het leggen van uw laminaat of parket over aan een vakman. Zo legt Verstraete op een professionele manier uw laminaat. Of laat u uw voeten liever genieten van een aangename parketvloer?
 

Professioneel lakken meubelen

Verstraete beschikt over een spuitcabine waarmee de specialisten uw meubels zoals oude kasten, tafels en stoelen zo een nieuw leven kunnen geven. 

 

FOCUS OP INTERIEUR EN (HER)INRICHTEN

Is uw woning of bedrijf aan een (grondige) opknapbeurt toe? Doe een beroep op Decorateur Verstraete uit Middelkerke, regio Oostende, Nieuwpoort, Koksijde. Wij werken alleen met échte specialisten, en met kwaliteitsverven. Binnen- of buitenschilderwerken? Nieuwbouwwoning of renovatieproject? Hoe dan ook bent u zeker van een piekfijn resultaat. Vraag dat maar aan onze klanten: voor hen is Decorateur Verstraete altijd met verve geslaagd! Op onze website vindt u een overzicht van onze realisaties.

Heeft u graag een 3D-visualisatie van uw gekozen kleuren en/of andere elementen uit uw interieur mét advies voor het bemeubelen en inkleden ervan, vraag naar de voorwaarden bij ons in de winkel. We hebben diverse Designobjecten binnen ons assortiment. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Verder kan u bij ons ook terecht voor het leggen van uw laminaat of parket. Ook voor behang en gordijnen staan wij klaar! 

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan in onze gloednieuwe showroom! Als u een afspraak maakt, reserveren wij de nodige tijd voor u!

 

IN DE ZEVENDE HEMEL.

U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Pak daarom uit met een puntgave gevel – tenslotte hét visitekaartje van uw huis of zaak. Ga voor de juiste kleur, en de beste bescherming tegen alle weersomstandigheden. Anders gezegd: ga voor het vakmanschap van Decorateur Verstraete. Verdient uw badkamer, keuken of salon een nieuwe kleur? Wilt u uw interieur een totale make-over geven? Ook daarvoor kunt u rekenen op onze specialisten. Wist u dat wij ook 

een moderne en heel efficiënte spuitcabine hebben? Daarmee spuiten wij meubeltjes zoals oude kasten, tafels en stoelen, en geven die zo een nieuw leven met een eigentijds karakter. Deuren worden bij ons niet meer gerold maar gespoten, wat een mooier resultaat en een langere levensduur garandeert. Ook MDF-maatmeubelen worden bij ons perfect gelakt in de spuitcabine. Verder zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds in woningen. Dit geeft een veel mooier resultaat dan gerolde muren, en bovendien gaat het veel sneller. Maar ondanks al deze technieken kunnen de mensen zeer zeker ook bij ons terecht voor het traditionele schilderwerk van houtwerk, muren, en voor de decoratieve technieken. 

Neem een kijkje op www.vadain.nl en ontdek de nieuwe stoffen!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Decorateur Verstraete - Jonckheere

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Decorateur Verstraete - Jonckheere een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Bedankt voor de aanhoudende goed... 9,4 Review door: Andre
Proficiat met jullie mooie werk... 9,1 Review door: Tine
Bedankt voor de tijd die jullie... 9 Review door: Carine
Super vriendelijke service... 9,5 Review door: Jurgen
zeer vriendelijke service !... 9,2 Review door: Dirk
Vriendelijke ontvangst met goede... 10 Review door: Dieter