Openingsuren

Maandag 21/06 09:00 - 19:00
Dinsdag 22/06 09:00 - 19:00
Woensdag 23/06 09:00 - 19:00
Donderdag 24/06 09:00 - 19:00
Vrijdag 25/06 09:00 - 19:00
Zaterdag 26/06 09:00 - 12:00
Zondag 20/06 Gesloten

Info

D.M. Roof plaatst jouw dakbedekking

D.M. Roof is jouw dakspecialist. Zij plaatsen jouwe dakbedekking, Epdm en roofingdaken, dit zowel voor particulieren als industriële daken. Ze kennen de kneepjes van het vak van platte daken en dit voor zowel nieuwbouwdaken als renovaties. 
 

Verwijderen van asbest daken

D.M. Roof is heeft zich tevens ook gespecialiseerd in het verwijderen van asbest daken. Het is alvast een goed idee voor een planning te maken om het asbest van je daken op tijd te verwijderen. In veel gevallen moet er ook weer een nieuw dak geplaatst worden. Dit is best haalbaar mits de renovatie gespreid kan worden in tijd. Veel asbest golfplaten op de daken dateren van de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw. Ze zijn intussen dus al 40 of 50 jaren oud en hebben hun beste tijd gehad. Nog langer wachten geeft bovendien kans op scheuren in de platen en lekkage in de gebouwen. 
 

Ontzorgen van asbest

D.M. Roof uit Middelkerke kan je ontzorgen door de asbestplaten te verwijderen en een nieuw dak te voorzien. D.M. Roof zorgt altijd voor een goede planning en een zorgvuldige aanpak. Ook inzake de veiligheid, gezondheid en wetgeving moeten de nodige voorschriften gevolgd worden. 
 

In samenspraak

De bedoeling van D.M. Roof is om steeds in samenspraak met de klant een plan op te stellen. Samen wordt er een beslissing genomen over een gewenste nieuwe dakbedekking. Dit kunnen enkelvoudige geïsoleerde staalplaten zijn, sandwichpanelen, isolatie,... Er wordt ook een beslissing genomen wat de invloed is op ventilatie, lichtinval, condensatie, enz. D.M. Roof bekijkt hoe er op de meest efficiënte manier, de minste hinder kunnen veroorzaken op de activiteiten van het gebouw. Het is namelijk mogelijk om een tijdelijke dakconstructie te plaatsen. 
 

Renovatie en Isolatie

D.M. Roof staat uiteraard ook gekend voor het renoveren en isoleren van platte daken, dit zowel met bitume daken (roofing) of EPDM rubberdaken. 
 

Gratis Offerte

Offertes voor het verwijderen van asbestplaten of vernieuwingen van je plat dak wordt steeds gratis en vrijblijvend opgesteld. Op deze manier geeft D.M. Roof advies op jouw maat en vinden ze een gepaste oplossing. Ben je op zoek naar DE dakspecialist, contacteer dan nu D.M. Roof uit Middelkerke en je problemen zijn zo van de baan.

Ligging en routebeschrijving