Openingsuren

Maandag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 04/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 02/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Mi Gusta Middelkerke 


Heeft u een evenement gepland en wil u uw gasten culinair verwennen? Neem dan zeker eens contact op met Traiteur Mi Gusta, gelegen te Middelkerke. Mi Gusta helpt u verder met catering bij verjaardagen, familiefeesten, communiefeesten, bedrijfsevenementen, intieme diners, vergaderingen en meer. Bij deze traiteur kan u uw feestmenu zelf samenstellen of kiezen voor één van de gezellige buffetten.

Ook wanneer er geen groots feest plaatsvindt, zorgt Mi Gusta voor een feest in uw mond dankzij de verse dagschotels die u dagelijks terugvindt bij de traiteur te Middelkerke.
 

Persoonlijke menu


Kiest u voor traiteur Mi Gusta uit Middelkerke? Dan mag u rekenen op een catering volledig volgens uw budget. Vanuit uw gekozen bedrag wordt er voor u een persoonlijke menu samengesteld. Traiteur Mi Gusta zorgt voor het eten en voorziet u evenement eveneens van het nodige materiaal, zoals borden, glazen en bestek, dat achteraf door de traiteur wordt afgewassen. Zo hoeft u tijdens uw feest enkel maar aan uw gasten te denken en te genieten.
 

Verse dagschotels aan huis geleverd


Geniet u van vers bereid eten, maar heeft u geen tijd om achter het fornuis te staan of bent u niet in de mogelijkheid is om zelf te koken? Dan kan u bij Traiteur Mi Gusta een dagschotel bestellen en aan huis laten leveren.
 

Poké bowls

Mi Gusta heeft nu ook heerlijke poké bowls in ons aanbod! Kies uit een groot assortiment van groentjes, toppings en vlees of vis. Een fris en supergezonde maaltijd voor de prachtige zomerdagen.
 

Feesten & Evenementen

Van A tot Z kunt bij Mi Gusta ook terecht voor al alle soorten feesten en evenementen.
samen met de klant besprekt Chef Dieuwert
alles van A-Z. Zo kijgt uw de perfecte service. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Mi Gusta

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Mi Gusta een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Prima!... 8,3 Review door: Gilles
Goed bezig... 7,7 Review door: Emma