Tearoom Riviera

Openingsuren

Maandag 06/07 10:00 - 18:00
Dinsdag 07/07 GeslotenGesloten
Woensdag 08/07 10:00 - 18:00
Donderdag 09/07 10:00 - 18:00
Vrijdag 10/07 10:00 - 22:00
Zaterdag 04/07 10:00 - 22:00
Zondag 05/07 10:00 - 22:00

Info

Bij Tearoom Riviera wordt u in een aangenaam en warm kader ontvangen om te genieten van lekkere gerechten, bereid met kwalitatieve producten. Een vriendelijke bediening met aandacht voor de wensen van de klant, staat hier centraal.
 

Tearoom Middelkerke

Tearoom Riviera in Middelkerke is zowel aan te raden voor een drankje, als om te genieten van een snack of dessert. Iedereen is hier welkom voor een behulpzaam en vriendelijk ontvangst. Ook mindervaliden zijn hier zeer welkom en mogen rekenen op de nodige voorzieningen.
 

De menukaart biedt een gevarieerd aanbod om zeker te zijn dat iedereen er zijn gading in vindt.

De tearoom in Middelkerke is gekend om zijn heerlijke en grote pannenkoeken: de beste van de streek. In de waaier van dessertjes vindt u ook heerlijk ijs en verse wafels terug.

Naast dessertjes kan u hier kiezen uit snacks zoals spaghetti en lekkere lasagne. De croque is dan weer begeleid met veel verse groenten. Voor de kleine honger staan er ook omeletjes en verse dagsoep op de kaart.
Zowel in het gezellige decor als op het terras op de dijk kan u genieten van een ruime keuze van Belgische bieren en trappisten.
 

Verhuur zaal Middelkerke

De aparte vergaderruimte van Tearoom Riviera is zeer geschikt voor allerlei feesten en vergaderingen. Zo wordt deze zaal gebruikt voor o.a. verenigingsvergaderingen, rouwmaaltijden, bestuursvergaderingen en privéfeesten.
De zaal is uitgerust met de modernste technieken om uw vergadering vlotjes te laten verlopen. Voor de voetballiefhebbers is er een groot scherm en HD projector zodat u kan genieten van alle sportwedstrijden alsof u er zelf bij was.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief