Plafonneringswerken Hedwig Verhaegen

Foto’s

Info

Voor plafonneringswerken, gyprocwerken en het aanbrengen van kroonlijsten moet u bij Hedwig Verhaegen zijn. Plafonneringswerken Hedwig Verhaegen te Nijlen plaatst ook verlaagde plafonds. Als u op zoek bent naar een goede stukadoor, dan moet u beslist bij de vakman uit Nijlen  zijn.

Bezettingswerken

Hedwig Verhaegen uit Nijlen is gespecialiseerd in alle pleisterwerken. U bent bezig met verbouwen of wilt gewoon een nieuw plakwerk aanbrengen? Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten zijn kwalitatieve pleisterwerken noodzakelijk. Pleisterwerk vormt de basis voor de afwerking van uw wanden en plafonds en is van uiterst belang voor de verdere afwerkingsgraad van uw woning. Plafonneringswerken Hedwig Verhaegen voorziet uw woning van professioneel uitgevoerde pleisterwerken zodat u een mooi egaal werkoppervlak krijgt om de decoratieve afwerking op aan te brengen.

Bij plafonneringswerken Hedwig Verhaegen heeft u de keuze uit nat pleisterwerk of droog pleisterwerk. Nat pleisterwerk is geschikt voor nieuwbouw, droog pleisterwerk wordt vaak gekozen bij renovatiewerken.

Bent u op zoek naar een specialist in plafonds? Plafonneringswerken Hedwig Verhaegen is gespecialiseerd in het creëren van  verlaagde plafonds.
 

Ligging en routebeschrijving