Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Gesloten
Dinsdag 16/08 Gesloten
Woensdag 17/08 13:00 - 20:00
Donderdag 18/08 13:00 - 20:00
Vrijdag 19/08 13:00 - 22:00
Zaterdag 20/08 13:00 - 22:00
Zondag 21/08 13:00 - 20:00

Info

Treed binnen in de wondere wereld van Het Oude Pad

Het Oude Pad in Olen is een gezellige zaak waarbij zaakvoerster Hilde centraal staat. Het is een plaats waar al jouw zintuigen geprikkeld zullen worden. Er wordt ook maandelijks een huisfeest georganiseerd met healingen en kaartleggingen bij volle maan. Deze cadeauwinkel met theeschenkerij zal je meenemen op een prachtige reis van ontspanning en genot.

 

Brocante, decoratie, theehuisje

Het Oude Pad is een cadeauwinkel waar je verscheidene brocante en decoratie zult terugvinden. Je hebt er o.a. engelen, elfen, wierook, pendels, tarot en sieraden in het assortiment. Daarnaast kan je er ook half-edelstenen kopen, boeken, kruiden, thee's kruidenwijn en nog veel meer magische spulletjes die Hilde speciaal voor jou uitzoekt.


Vers gebak

Op zaterdag en zondag maakt Hilde er haar werk van om vers gebak op tafel te toveren waar jij je duimen en vingers van zult aflikken.Er wordt ook heerlijke thee geschonken in het theehuisje van Het Oude Pad.
 

Huisfeest bij volle maan

Maandelijks, wanneer het volle maan is organiseert Het Oude Pad een gezellig huisfeest. Dan komt iedereen gezellig samen om te genieten van heerlijke thee, kruidenwijn of een biertje in combinatie met overheerlijk gebak en worden er speciale gasten uitgenodigd die iets voor jou kunnen betekenen zoals kaartleggers, pendelaars, healings enz.

Je kan komen genieten onder een dekentje op een verwarmd terras. Muzikanten zijn steeds welkom om van deze avond een feest te maken. Breng gerust je instrument mee zodat je gezellig kan meejammen met de anderen. Je kan je steeds inschrijven via de website https://www.hetoudepad.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Het Oude Pad een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews