Bistro De Oude Schaere

Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 08/12 GeslotenGesloten
Woensdag 09/12 GeslotenGesloten
Donderdag 03/12 GeslotenGesloten
Vrijdag 04/12 Gesloten18:00 - 01:00
Zaterdag 05/12 11:30 - 01:00
Zondag 06/12 11:30 - 01:00

Foto’s

Info

De Oude Schaere is een gezellig familiaal restaurant met aperitiefbar te Herstberge waar u heerlijk kunt genieten van klassieke vis-; vlees- en pastagerechten.
 

Warme bistro met vis- en vleesspecialiteiten

Eén blik op de uitgebreide kaart van Bistro De Oude Schaere is al genoeg om de meest kritische klant te doen watertanden. Het restaurant biedt voornamelijk traditionele vis- en vleesgerechten aan. Wie slechts een klein hongertje heeft kan zich steeds tegoed doen aan een van de lekkere slaatjes. Voor de liefhebbers is er ook een selectie heerlijke pastagerechten voorzien. De warme bistro combineert perfect een familiaal karakter, een gezellig, warm interieur en bovenal heerlijk eten! Ook interessant, zeker voor groepen, zijn de maandelijkse menu’s. Iedere maand heeft u de keuze tussen twee nieuwe voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee desserts.
 

Geniet van een koffie, snack of ijsje, of bezoek de aperitiefbar

Ook voor wie geen hele maaltijd zoekt is er plaats in Bistro De Oude Schaere. Kom gezellig langs en geniet van een verkwikkend kopje koffie, een warme tas thee, een warme snack of een lekker fris ijsje. Wilt u voor (of na) het eten lekker genieten van een heerlijk aperitiefje? Dan kan u terecht in de leuke aperitiefbar. Bistro De Oude Schaere is er voor iedereen, jong en oud!
 

Speciale steakzondag en wekelijks ribbetjesfestijn

Vleesliefhebbers opgelet! Iedere derde zondagmiddag van de maand kan u terecht bij Bistro De Oude Schaere voor een uniek stuk vlees: een heerlijk malse gemarineerde Côte à l’os met verse frietjes en groenten. Dat is heerlijk smullen voor twee personen. Een andere dag om in het achterhoofd te houden is vrijdag: iedere vrijdagavond is het namelijk ribbetjesfestijn. Dan kan u ribbetjes à volonté smullen met groentjes, vier sauzen en een portie frietjes of brood, inclusief dessert!

Voor een heerlijke maaltijd, een vlugge snack of een lekker aperitiefje kan u terecht bij Bistro De Oude Schaere.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief