Openingsuren

Maandag 23/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 24/05 14:00 - ...
Woensdag 25/05 14:00 - ...
Donderdag 19/05 14:00 - ...
Vrijdag 20/05 14:00 - ...
Zaterdag 21/05 11:00 - ...
Zondag 22/05 11:00 - ...

Info

De Molenhoeve is een landelijk gelegen eetgelegenheid. De fietsroute van de gemeente Oostkamp duidt deze schitterende taverne aan als een tussenstop. Proef de lekkere snacks of geniet van een heerlijk uitgebreid diner. Bovendien is de taverne gastvrij, kindvriendelijk en is er veel parkeergelegenheid in de directe omgeving. 

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert De Molenhoeve een gezellige dansnamiddag van 14u - 18u!
 

Gezellige taverne te Ruddervoorde

In de kleine maar gezellige taverne in Oostkamp is er plaats voor 45 personen. In de zomer komen hier nog eens 40 plaatsen bij op het zonnige terras. In de taverne kunt u genieten van een kleine snack of een meer uitgebreid diner. Ook kunt u de volledige kaart van de taverne al op uw gemak online bekijken. De Molenhoeve biedt regelmatig lekkere en gevarieerde suggesties, kom dus zeker eens langs en laat u inspireren door de speciale selectie van de chef! 

Sinds kort kan u (tijdens het seizoen) ook heerlijke mossels verkrijgen.
 

Feestzaal De Molenhoeve

De gezellige en multifunctionele feestzaal van De Molenhoeve heeft een capaciteit voor ongeveer 60 personen en is uiterst geschikt voor feesten, verjaardagen, bruiloften en vergaderingen. Voor de feestzaal heeft u de keuze uit drie menu’s: een koud buffet, een breughelmaaltijd en een walking dinner. De menukaarten van deze arrangementen kan u online bekijken. Organiseert u een feestje met een aperitief? Dan kan u dit bij goed weer buiten op het zonnige terras nuttigen. Organiseert u een kinderfeestje of een familliefeest waar veel kinderen aanwezig zullen zijn? Dan is het aangeboden springkasteel misschien wel interessant vor u! 

Voor meer informatie en reservaties kan u altijd terecht op www.demolenhoeve-ruddervoorde.be. Het personeel hoopt u alvast gauw te mogen verwelkomen! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van De Molenhoeve

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Molenhoeve een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

gewoon lekker zoals altijd... 10 Review door: CASIER
VRIENDELIJKSTE HANDELAAR... 8 Review door: Nicole
Bedankt voor het lekkere Kerstav... 9,5 Review door: Vicky
Doe zo verder !... 10 Review door: Kaatje
alles is in prima in orde... 10 Review door: Carlos
Doe zo voort... 9,7 Review door: Wilfried