Hoorcentrum Opwijk

Openingsuren

Maandag 29/07 Gesloten
Dinsdag 30/07 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 13:30 - 18:30
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Gesloten
Zondag 28/07 Gesloten

Info

Het Hoorcentrum

Het Hoorcentrum werd opgericht door A.Fevry in 1998. Deze familiezaak werd na het overlijden van A. Fevry overgenomen door Laperre die na enkele jaren het roer overdroeg aan zoon D. Fevry. Sinds de opstart staat het Hoorcentrum bekend voor een kwalitatieve begeleiding en service. In 2011 werd de zaak vernieuwd en uitgebreid.

Een bezoek aan het Hoorcentrum Opwijk kan een eerste stap in de goede richting zijn wanneer je meer info wenst over gehoorproblemen. Je krijgt vrijblijvend advies over gehoortoestellen, gehoorbeschermers of het gehoor in het algemeen.

Na het bekijken van het gehoorverlies en een korte vragenlijst worden een aantal toestellen naar voor geschoven die een oplossing kunnen bieden voor het gehoorprobleem. Hoorcentrum Opwijk wil graag de klanten begeleiden op hun eigen ritme. Hiermee bedoelen we dat we de klant de kans geven om deze nieuwe hoorervaring op eigen ritme te ondekken te vertrouwen en te accepteren.

De meeste oorzaken van gehoorverlies liggen meestal aan het niet beschermen van het gehoor. Verschillende soorten activiteiten kunnen aan de basis liggen van het verlies. Langdurige blootstelling aan luide geluiden (metaalindustrie, bandwerk, muzikanten) maar ook kortstondige luide geluiden kunne schade veroorzaken. Gehoorbescherming op maat is dan ook de ideale oplossing om het gehoor te beschermen. Deze bestaan in verschillende types en uitvoeringen op maat van de activiteit. Zij het voor muziekliefhebbers tot motorrijders. Het gehoor is erg gevoelig, er zorg voor dragen is de boodschap.

Ligging en routebeschrijving