De handelaars uit Opwijk stellen voor

Elecktro Eeckhoudt met een topscore

Elecktro Eeckhoudt behaalde een topscore van 9,28/10 en mag zich nu een laureaat van Blankenbergen noemen. Met hun deelname...

LIEBHERR

Tafelmodel diepvries 107L D klasse FD1404 Nu 399€ ipv 499€ GRATIS 8JAAR GARANTIE

Exclusiv= 5j Garantie

NO FROST DIEPVRIES XXL 70CM C KLASSE GSN58EWCV Nu voor handelsgids kijkers 1309€ ipv 1409€

Wasmachine Bosch

9Kg wasmachine Bosch 1400T WGG04404Fg A klasse 10 jaar garantie op motor NU 699.99€ ipv 899.99€

Warmptepomp A++

WTH85200fg droogkast Bosch A++ Nu 649€ ipv 899.99€ 8kg EIGEN HERSTELDIENST

Exclusiv = Gratis 5j garantie

Wasmachine Bosch Exclusiv WAN28299fg 8kg 1400t Aquastop Nu 799€ ipv 839.99€

Jaarlijks verlof

Wij laden onze batterijen op van 11/07 tot en met 25 juli. Graag zien wij jullie daarna terug.

De Zaeger Shoe .

SOLDEN 30% korting op alles . Van dinsdag 2 juli 2024 tot woensdag 31 juli 2024 . Groetjes Steve .

SOLDEN

Vanaf 1 juli 2024 starten we met onze solden. Kom zeker eens langs in de winkel en sla je slag. Tot dan!

Zomertijd = Mocktailtijd

Zomertijd - dat is genieten van een lekkere mocktail. Bij aankoop van 2 flessen 1 glas van The Mocktail Club gratis (op = ...

Bedank juf of meester

Bij ons vind je voor juf en meester geschenkjes vanaf €1,90 want een geschenk uit het hart doen juf en meester nog het mees...

Alles over Opwijk

Welkom in Opwijk!
Opwijk is een charmante gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, België. Deze stad staat bekend om haar landelijke karakter en biedt een combinatie van agrarische en residentiële gebieden. Met een rijke geschiedenis en diverse culturele evenementen, is Opwijk een boeiende plek om te wonen en te bezoeken.

Opwijk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Een van de prominente bezienswaardigheden is de Sint-Pauluskerk, een gotische kerk die dateert uit de 14e eeuw. Deze kerk is een belangrijk historisch monument in de stad en trekt veel bezoekers. Daarnaast zijn er verschillende kapellen en historische gebouwen die de rijke geschiedenis van Opwijk illustreren.

De gemeente biedt tal van groene ruimtes en parken waar inwoners en bezoekers kunnen genieten van de natuur. Wandelen en fietsen zijn populaire activiteiten, dankzij de vele paden die door het schilderachtige landschap slingeren. De omliggende natuurgebieden bieden rust en ontspanning voor natuurliefhebbers.

Opwijk staat bekend om zijn levendige culturele scene en organiseert jaarlijks diverse evenementen en festivals. De jaarlijkse jaarmarkt en kermis trekken veel bezoekers uit de regio en bieden een mix van handel, cultuur en amusement. Daarnaast zijn er regelmatig concerten, theateroptredens en tentoonstellingen die het culturele leven van de gemeente verrijken.


De lokale economie in Opwijk wordt ondersteund door een bloeiend commercieel centrum met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés. De lokale handelaren bieden een breed scala aan producten en diensten en ontvangen bezoekers met open armen. Opwijk beschikt ook over uitstekende onderwijs- en gezondheidszorgvoorzieningen, wat het een aantrekkelijke woonplaats maakt voor gezinnen.

Opwijk is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De gemeente heeft een treinstation met verbindingen naar grotere steden zoals Brussel en Gent. Daarnaast zorgen de nabijgelegen snelwegen voor een vlotte verbinding naar andere delen van het land, waardoor Opwijk een ideale locatie is voor pendelaars.

Nieuws uit Opwijk

Bij Handelsgids Opwijk houden we je op de hoogte van alle lokale evenementen en activiteiten. Of je nu betrokken bent bij een vereniging of organisatie en je nieuws wilt delen, wij helpen je graag verder.

Stuur je berichten en updates naar marketing@handelsgids.be. Na een snelle controle plaatsen we jouw nieuws online, inclusief een link naar je website of sociale media.

Voor de meest recente informatie en aankondigingen, bezoek regelmatig onze site en ontdek wat er allemaal te doen is in Opwijk!