Banner Mergan & Co bvba

Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 23/10 Na afspraak
Woensdag 24/10 Na afspraak
Donderdag 18/10 Na afspraak
Vrijdag 19/10 Na afspraak
Zaterdag 20/10 Na afspraak
Zondag 21/10 Gesloten

Toonzaal is vrijblijvend open op afspraak !

Foto’s

Info

Mergan & Co is een interieur- en schrijnwerkerszaak die werkelijk van alle markten thuis is. Kom en ontdek hun brede dienstenaanbod en excellente service!
 

Raamdecoratie, binnenschrijnwerken en ander interieur

De dienst van Mergan & Co begint binnen in huis. Hier verricht hun team ervaren interieurexperts en schrijnwerkers allerlei klussen. Zo kunnen ze zorgen voor een volledige raambekleding volgens uw wensen. Dit kan gaan van het leveren en ophangen van rolgordijnen, vouwgordijnen of rolluiken, maar ook zonneweringen, muggenramen en screens behoren tot de mogelijkheden. Wilt u een aangenaam buitengevoel, maar toch de veiligheid en rust van het binnen zitten? Dan is een mooie veranda misschien iets voor u. Ten slotte zijn ook grotere schrijnwerken binnenshuis steeds mogelijk, denk maar aan het aanleggen van plafonds uit verschillende materialen en in uiteenlopende stijlen, verscheidene vloeren die aangelegd kunnen worden of zelfs het installeren van trappen.
 

Buitenschrijnwerken, carports, ramen, poorten en deuren

Mergan & Co is echter niet alleen binnen in huis actief, ze doen ook aan tal van buitenschrijnwerken. Een eerste mogelijke dienst is het installeren van buitendeuren, wederom in tal van stijlen. Daarnaast kan u ook uw ramen met dubbele beglazing laten installeren. Ook het installeren van verschillende soorten poorten is in het dienstenpakket inbegrepen, zowel tuinpoorten als garagepoorten. Om warmte binnen of buiten te houden, afhankelijk van de temperaturen buiten, kan u uw zolder goed laten isoleren door de firma. Ten slotte is ook het installeren van carports een fluitje van een cent, zo kan u uw auto buitenzetten en toch beschermen tegen vogels, zon en onweer.
 

Zadelkamers voor paardenhouders

Een unieke specialiteit van Mergan & Co is het volledig ontwerpen en inrichten van professioneel uitgeruste zadelkamers voor uw paarden. Deze kamers worden volledig in samenspraak met de klant en volgens diens wensen ingericht en uitgerust. Dit kan met allerlei soorten toepasselijk materiaal en in alle denkbare groottes, voor een of meerdere paarden.

Dit alles is echter slechts een kleine greep uit het totaalaanbod van Mergan & Co. Voor alle vragen en verdere inlichten, of voor een offerte voor uw klussen, kan u steeds terecht op het nummer 052/35 60 90.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Mergan & Co bvba, 1745 Opwijk, Broekstraat 97