Mergan & Co bvba

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 28/01 Na afspraak
Woensdag 29/01 Na afspraak
Donderdag 30/01 Na afspraak
Vrijdag 31/01 Na afspraak
Zaterdag 01/02 Na afspraak
Zondag 02/02 Gesloten

Info

Mergan & Co

Mergan & Co is een interieur- en schrijnwerkerszaak die werkelijk van alle markten thuis is. Kom en ontdek hun brede dienstenaanbod en excellente service!
 

Keukens, maatkasten, alle binnenschrijnwerk en raamdecoratie

De dienst van Mergan & Co begint binnen in huis. Hier verrichten zij als ervaren interieurexperts en schrijnwerkers allerlei maatwerken. Zo kunnen ze zorgen voor een volledig uitgeruste keuken met bijhorende tafels en stoelen naar uw wensen. Niet alleen keukens, maar alle maatkasten, dressings enz, met zelfs bijhorende boxsprings en kwalitatieve matrassen.  Raamdecoratie kan gaan van het leveren en/of ophangen van rolgordijnen, vouwgordijnen of rolluiken, maar ook zonneweringen, muggenramen en screens behoren tot de mogelijkheden. Wilt u een aangenaam buitengevoel, maar toch de veiligheid en rust van het binnen zitten? Dan is een mooie veranda misschien iets voor u. Ten slotte zijn ook allerhande renovatiewerken binnenshuis steeds mogelijk, denk maar aan het plaatsen van binnendeuren, een nieuwe trap, leggen van plafonds en houten vloeren
 

Buitenschrijnwerken: ramen, deuren, zonnetenten, poorten en carports

Mergan & Co is echter niet alleen binnen in huis actief, ze doen ook aan tal van buitenschrijnwerken. Een eerste mogelijke dienst is het installeren van ramen en buitendeuren, wederom in tal van stijlen, zowel in hout, PVC als Alu.. Ook het installeren van verschillende soorten poorten is in het dienstenpakket inbegrepen, zowel tuinpoorten als garagepoorten. Om warmte binnen of buiten te houden, afhankelijk van de temperaturen buiten, kan u uw zolder goed laten isoleren en laten inrichten tot kamer of hobbyruimte. Ten slotte is ook het installeren van zonnetenten een fluitje van een cent, evenals het plaatsen van carports enz...
 

Zadelkamers voor paardenhouders

Een unieke specialiteit van Mergan & Co is het volledig ontwerpen en inrichten van professioneel uitgeruste zadelkamers voor uw paarden. Deze kamers /of kasten worden volledig in samenspraak met de klant en volgens diens wensen ingericht en uitgerust. Dit kan met allerlei soorten toepasselijk materiaal en in alle denkbare groottes, zowel voor mensen die een paard als hobby houden als voor de proffesionele sector.

Dit alles is echter een korte uitleg over het totaalaanbod van Mergan & Co. Voor alle vragen en verdere inlichten, of voor een offerte voor uw klussen, kan u steeds terecht op het nummer 052/35 60 90.

Ligging en routebeschrijving