De Geest Verzekeringen

Openingsuren

Maandag 22/08 09:00 - 12:0013:30 - 17:30
Dinsdag 23/08 09:00 - 12:0013:30 - 17:30
Woensdag 17/08 09:00 - 12:00
Donderdag 18/08 09:00 - 12:0013:30 - 17:30
Vrijdag 19/08 09:00 - 12:0013:30 - 17:30
Zaterdag 20/08 GeslotenGesloten
Zondag 21/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Verzekeringen De Geest bent u als ondernemer of particulier steeds zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding bij het afsluiten van een geschikte polis op maat. Voor persoonlijk en professioneel advies zit u steeds goed bij de financieel specialist uit Opwijk. U bent altijd welkom in de burelen voor een discreet bezoek, of u kan beroep doen op de specialisten om ter plaatse te komen voor een vertrouwelijk gesprek.
 

Gezin

De polis familiale of gezin is geen wettelijk verplichte polis, al raadt De Geest Verzekeringen u wel aan om te opteren voor deze polis die tussenkomst bij onopzettelijke schade aan derden door u of iemand uit uw gezin. Ook op de baan dienst uw gezin beschermd te worden. De Geest Verzekeringen informeert u graag over een polis die voorziet in een vergoeding bij invaliditeit en ook de medische kosten dekt. Dit zowel bij een ongeval met een voertuig, fiets, te voet, of met het openbaar vervoer.
Dat een overlijden op zich al een traumatische ervaring is, moet u niet uitgelegd worden. Dat uw nabestaanden nog bijkomend worden geconfronteerd met financiële beslommeringen voor het bekostigen van de uitvaart en het regelen van uw begrafenis, dat kan u hen besparen. Bij De Geest Verzekeringen kan u opteren voor de polis uitvaartverzekering, die voorziet in het regelen, verzorgen en betalen van uw uitvaart.
Buiten uw gezin zijn er nog zaken die bescherming nodig hebben. Denk maar aan uw woning. De globale brandpolis van De Geest Verzekeringen vergoedt niet enkel brand- en rookschade, maar komt ook tussen bij storm- en hagelschade, waterschade, glasbreuk, elektriciteitsschade enzovoort.
Vraag bijkomend ook gerust naar verlaagde premies in geval van een nieuwe of gerenoveerde woning, alsook bij aanwezigheid van erkende alarm- en inbraaksystemen.
 

Bedrijf

Daar waar een familiale polis tussenkomst in de privésfeer treedt een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating op in de beroepsomgeving. De polis die De Geest Verzekeringen aanbiedt  dekt de extra-contractuele aansprakelijkheid van uw onderneming, de zaakvoerders, de vennoten en de werknemers tijdens de uitoefening van de activiteit. Als werkgever bent u ook wettelijk verplicht uzelf en uw werknemers te laten verzekeren voor een mogelijk schadegeval met een voertuig. Voor deze verzekering en veel meer diensten bent u steeds welkom bij de verzekeringsspecialist te Opwijk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Geest Verzekeringen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond