Stefan Hoeven Portretfotografie

Openingsuren

Maandag 06/12 Na afspraak
Dinsdag 07/12 Na afspraak
Woensdag 08/12 Na afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraak
Zaterdag 11/12 Na afspraak
Zondag 12/12 Na afspraak

Info

Stefan Hoeven portretfotografie

In Stefans studio in de Kloosterstraat te Opwijk kan je terecht voor een Babyshoot, zwangerschapsshoot maar ook gewoon een shoot met je partner, vrienden of familie. Stefan studeerde af aan de Hogeschool voor fotografie aan het Sint Lucas in Brussel. Met de juiste belichting en een professionele aanpak probeert hij kwaliteit af te leveren en op deze manier een droom waar te maken die je aan je muur kunt hangen of in een boek kunt plakken en aan de volgende generaties kunt laten zien.
 

Elke shoot is een belevenis

Stefan probeert om iedere shoot persoonlijk en uniek te maken! Uit de reacties van de klanten blijkt dit hem ook zeker te lukken! Na de shoot zit Stefan samen met zijn klanten om een selectie van de mooiste foto's te maken om af te drukken of om digitaal mee te krijgen!  
Stefan zorgt altijd dat zijn klanten tevreden en met prachtige foto's naar huis gaan! 

"Foto's zijn er om een leven lang te koesteren, te ontroeren en een lach of een traantje van geluk te toveren." 
 

Locatie

Naast een foto in de studio van Stefan is het ook mogelijk om een shoot op locatie te boeken. Wil jij dus je foto's liever in de openlucht of heb jij een speciaal plekje waar je graag komt? Dan neemt Stefan maar al te graag zijn cameras mee! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Prima!... 7,9 Review door: Nathan