Stefan Hoeven Portretfotografie

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraak
Vrijdag 17/07 Na afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraak
Zondag 12/07 Na afspraak

Info

Stefan is een fantastische fotograaf als het gaat over zwangerschaps- en koppelfotografie. Prijs/kwaliteit kun je het niet beter treffen! De ideale fotograaf ook voor de doe-het-zelver. Je kunt na de fotoshoot en het bekijken van de foto’s beslissen om de foto’s digitaal aan te schaffen, zodat je zelf je albums en/of vergrotingen kunt bestellen. Uiteraard wordt deze service ook geleverd voor zij die het wensen. Natuurlijk kun je Stefan ook boeken voor babyshoots, kids-en tienershoots, familieshoots, portretshoots voor profielfoto’s en dergelijke, seniorenfoto’s. Kortom voor elk portret kun je bij Stefan terecht. 


Reactie van een klant: 
Wat een unieke ervaring!  
Mijn vriend en ik wouden ons 1,5 jaar samen vastleggen met een leuke koppel fotoshoot. We moeten eerlijk zijn, de gedachten aan onze fotoshoot toveren direct terug euforische brede glimlachen tot aan onze oren op onze gezichten! Stefan, de fotograaf, stelde ons vanaf het binnenkomen in de studio direct gerust dat alles zeer vlot zou verlopen en niets was minder waar! Het was voor mijn vriend en ik onze eerste keer dat we een fotoshoot deden en we hadden wel wat stress... Maar hij stelde ons met grappige opmerkingen en met leuke originele poses direct op ons gemak en we konden aan de slag! Er was ruimte voor eigen inbreng maar de voorgestelde poses en de omgeving deden al heel veel en al snel werden zeer spontane, lachende en professionele foto’s getrokken. Ook achteraf was het zeer leuk om samen een selectie te maken van de mooiste foto’s van elke reeks en zo tot prachtige eindresultaten te komen! Ik zou de fotoshoot zo opnieuw doen en zeker naar de toekomst toe zal ik zeker ook andere thema’s van fotoshoots eens uitproberen zoals de individuele shoots of de zwangerschapsshoots, want ook de portretfoto’s zijn prachtig! Je kent dat gevoel wel dat je nooit een foto van jezelf écht mooi vindt he? Wel, Stefan heeft het talent om je natuurlijke schoonheid nog meer in de spotlight te zetten en jezelf je echt te laten inzien hoe mooie foto’s er getrokken kunnen worden! Ik ben nog steeds in de wolken en zeker als ik de foto’s blijf herbekijken! Het was een dag vol rozengeur en maneschijn en prachtige herinneringen die we zullen blijven meedragen! Nogmaals enorm bedankt voor de magische foto’s en voor de enorm vlotte communicatie! 
~ Camille 

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Gratis fotoshoot

Boek nu snel je gratis fotoshoot bij Stefan Hoeven via handelsgids.be! Je betaalt helemaal niets en je krijgt één digitale foto gratis. Uiteraard kun je meerdere foto's bij bestellen. Boeken via www.hoeste.be, gebruik de promocode 'HDG2020' voor deze actie.

Trefwoorden

Nieuwsbrief