Herwig Maigret bv

Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraak
Zaterdag 04/07 Na afspraak
Zondag 05/07 Na afspraak

Foto’s

Info

Herwig Maigret - Vaillant

Op zoek naar iemand die een verwarming kan installeren? Dan is het interessant om Herwig Maigret uit Overijse te contacteren. Dit groeiend familiebedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in verwarming en sanitair.
 

Verwarmingsinstallaties

Herwig Maigret zorgt voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van verwarmingsinstallaties. Hoofdzakelijk plaatsen ze verwarmingen van het merk Vaillant, zowel bij gas- als bij stookolieketels (condensatie en atmosferisch).
 

Andere specialisaties

Bent u niet meer tevreden van uw badkamer? Ook daarbij kan Herwig Maigret u helpen. Het familiebedrijf plaatst en renoveert badkamers naar uw wens en budget.

Ook is Herwig Maigret gespecialiseerd in het plaatsen van waterverzachters, het vegen van schoorstenen, het opstellen van verwarmingsaudits, het uitvoeren van ondergrondse en bovengrondse tankcontroles. Een zeer breed gamma aan diensten dus!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om Herwig Maigret te contacteren via het nummer 02/6880027 of via herwigmaigretbvba@telenet.be

Ons e-mailadres : herwigmaigretbvba@telenet.be 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief