Puur Zen'za

Openingsuren

Maandag 25/11 Na afspraak
Dinsdag 26/11 Na afspraak
Woensdag 27/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Na afspraak
Zondag 24/11 Gesloten

Info

PUUR ZEN’ZA

Bij Puur Zen’za vind je een harmonie tussen natuur, gezondheid en schoonheid. Een natuurlijk schoonheidinstituut en relaxatiepraktijk waar ontspanning en verzorgingen hand in hand gaan met de natuur.

Een compleet gamma van verzorgingen en natuurlijke producten worden ter beschikking gesteld om u momenten van pure ontspanning te bieden.

De deur van Puur Zen'za open doen is meteen een wereld van ontspanning en sereniteit vinden. Een warme plaats waar een goed gevoel centraal staat.

Het voornaamste doel van alle verzorgingen en massages is lichaam en geest in balans brengen. Kom hier de tijd nemen om te genieten en je te laten verwennen, om zo een harmonie tussen lichaam en geest te krijgen.


 

Workshops

Bij Puur Zen’za kan je ook terecht voor workshops over natuurlijke huidverzorging en het maken van natuurlijke verzorgingsproducten.
 


Kinderworkshops en feestjes

Bij Puur Zen’za kan je ook  leuke kinderfeestjes laten doorgaan. Samen met de kinderen maken we dan zeepjes, zeepkettingen, natuurlijke lippenbalsem, vloeibare glitterhandzeep, parfum, haargel, natuurlijke tandpasta en nog veel meer
Ook een leuke beautyworkshop behoort tot de mogelijkheden. Na elke workshop mogen de kinderen een zeepje uitkiezen en hier een leuke verpakking voor knutselen. Een leuke namiddag voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

 


Zeep-en badcadeautjes

Voor geboorte, communie, huwelijk, verjaardag, relatiegeschenken, .... kan je bij Puur Zen’za leuke zeepbedankjes vinden. Deze bedankjes kunnen ook gepersonaliseerd worden. Ook bad-en verzorgingsproducten behoren tot het uitgebreide gamma.
 

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op. 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

Massage met warme stenen!

Koud buiten! Niets beter dan tijdens deze koude maanden te genieten van een heerlijke massage met warme stenen. Maak snel je afspraak bij Puur Zen’za en kom de weldaad van deze heerlijke massage ontdekken.

Natuurlijke huidverzorging

Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om onze huid extra te verzorgen. En dit doe je best met natuurlijke huidverzorgingsprodukten. Puur Zen’za kan je daarbij helpen. Vraag vrijblijvend info of kom langs voor een deugddoende gelaatsverzorging.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Fijne workshops en heel leuke ze... 10 Review door: Gijbels
Behandeling met de glimlach!... 10 Review door: Pierre
Correcte prijs.... 10 Review door: Pierre
Fijn interieur!... 10 Review door: Pierre
Zeer goede behandeling!... 10 Review door: Pierre
Een uurtje is genoeg om te ontsp... 10 Review door: Miriam
Tijdens examenweek even ontspann... 10 Review door: Miriam