Puur Zen'za

Openingsuren

Maandag 10/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Info

PUUR ZEN’ZA

Bij Puur Zen’za vind je een harmonie tussen natuur, gezondheid en schoonheid. Een natuurlijk schoonheidinstituut en relaxatiepraktijk waar ontspanning en verzorgingen hand in hand gaan met de natuur.

Een compleet gamma van verzorgingen en natuurlijke producten worden ter beschikking gesteld om u momenten van pure ontspanning te bieden.

De deur van Puur Zen'za open doen is meteen een wereld van ontspanning en sereniteit vinden. Een warme plaats waar een goed gevoel centraal staat.

Het voornaamste doel van alle verzorgingen en massages is lichaam en geest in balans brengen. Kom hier de tijd nemen om te genieten en je te laten verwennen, om zo een harmonie tussen lichaam en geest te krijgen.


 

Workshops

Bij Puur Zen’za kan je ook terecht voor workshops over natuurlijke huidverzorging en het maken van natuurlijke verzorgingsproducten.
 


Kinderworkshops en feestjes

Bij Puur Zen’za kan je ook  leuke kinderfeestjes laten doorgaan. Samen met de kinderen maken we dan zeepjes, zeepkettingen, natuurlijke lippenbalsem, vloeibare glitterhandzeep, parfum, haargel, natuurlijke tandpasta en nog veel meer
Ook een leuke beautyworkshop behoort tot de mogelijkheden. Na elke workshop mogen de kinderen een zeepje uitkiezen en hier een leuke verpakking voor knutselen. Een leuke namiddag voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

 


Zeep-en badcadeautjes

Voor geboorte, communie, huwelijk, verjaardag, relatiegeschenken, .... kan je bij Puur Zen’za leuke zeepbedankjes vinden. Deze bedankjes kunnen ook gepersonaliseerd worden. Ook bad-en verzorgingsproducten behoren tot het uitgebreide gamma.
 

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op. 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Jaarlijkse vakantie

Tot 9/8 neemt Puur Zen’za zelf even vakantie.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Het was mijn eerste bezoek aan Z... 9,5 Review door: Marijke
Supervriendelijk... 10 Review door: Inge
Nog maar 1x bij jou geweest, maa... 10 Review door: Jolien
fijne feestdagen... 9,1 Review door: Eddy