Openingsuren

Maandag 06/02 Gesloten
Dinsdag 07/02 07:30 - 18:00
Woensdag 08/02 07:30 - 18:00
Donderdag 02/02 07:30 - 18:00
Vrijdag 03/02 07:30 - 18:00
Zaterdag 04/02 08:00 - 13:30
Zondag 05/02 Gesloten

Info

De Fruithoek gelooft in gezonde, evenwichtige en verse voeding

De Fruithoek bied je een ruim assortiment aan dagverse groenten en fruit aan. Zo kan je er niet alleen terecht voor je dagelijkse dosis groenten en fruit, ook voor pasta- en groentesalades, belegde broodjes en soepen. Bij een speciale gelegenheid of als je iemand wilt verrassen, kan je steeds fruit-geschenkmanden samenstellen. 
 

Maaltijdsalades, suggestiebroodjes in Poperinge 

Bij De Fruithoek in Poperinge maken ze er een wekelijkse gewoonte van om telkens een andere soort salade in de kijker te zetten. Dus heb je een hongertje maar heb je geen zin in een broodje, probeer dan zeker hun huisbereide maaltijdsalades. De gezonde salades zijn een ideale lunch die ervoor zorgen dat je voldoende voedingsstoffen en energie binnenkrijg om het tweede deel van de dag goed door te komen. Iedere week voorzien ze 2 verschillende salades zodat je kunt afwisselen. De Suggestiebroodjes komen ook aan bod. 
 

Belegde broodjes om te smullen.

Er is niets zo smakelijk om te smullen van een krokant gebakken broodje tijdens de lunch. Bij De Fruithoek worden de broodjes zelf afgebakken waardoor de steeds lekker en knapperig blijven. Je hebt de keuze uit een wit of een bruin broodje. Je kan je laten gaan uit het ruime gamma beleg voor tussen je broodje. 
 

Fruit en groenten

Op zoek naar een fruit- en groentenhandel die je verse groenten en fruit serveert? Ga langs en vul je boodschappenmandje met fruit als tussendoortje, groenten voor elke maaltijd en alle ingrediënten voor heerlijke schotel vol lekkers. Bekijk hun volledige assortiment via de link: https://www.defruithoek.be.
 

Verse soepen

De verse soepen worden elke dag opnieuw bereidt met de verste en beste vitaminen. Breng een smakelijk bezoekje aan deze gezellige zaak en laat je volledig onderdompelen in de lekkere, gezonde wereld. Tot op de dag van vandaag bedienen ze je bij De Fruithoek graag zelf. Op deze manier kunnen zij ten allen tijde de kwaliteit van alle producten garanderen waar ze terecht fier op kunnen zijn. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van De Fruithoek

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Fruithoek een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Beste wensen !... 8,4 Review door: Kristien
Beste wensen voor 2023 ! Dank om... 9,6 Review door: Chantal
steeds heel vriendelijkrnvee... 10 Review door: Daphne
Alltijd lekker verse groenten en... 10 Review door: Mario
Beste, altijd vriendelijk en ver... 9,8 Review door: Patrick