Banner Café Biljarts Op De Meir

Café Biljarts Op De Meir

Openingsuren

Maandag 24/06 Gesloten
Dinsdag 18/06 11:30 - ...
Woensdag 19/06 11:30 - ...
Donderdag 20/06 11:30 - ...
Vrijdag 21/06 11:30 - ...
Zaterdag 22/06 12:00 - ...
Zondag 23/06 12:00 - ...

Alle grote sportmanifestaties live op groot plasmascherm.

Alle voetbalwedstrijden jupiler-leage live op belgacom-tv en sporting telenet.

Nu ook alles op groot scherm (doek 2.20m/1.50m) met beamer (bioscoopkwaliteit).

Tijdens de maanden juli en augustus: maandag en dinsdag gesloten.

Info

Biljartcafé

De Meir was een gehucht van het ALLIERS (ALT-LIER) wat ooit oud Lier betekende. Men kan met zekerheid zeggen dat hier het ontstaan begon van het huidige Lier. Dit situeert zich reeds rond het jaar 250 (Romeinse periode) !! Op De Meir is gelegen langs de drie kanalen fietsroute en is dé ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een gezellig café waar ze ook kunnen biljarten. Naast verfrissende drankjes, kan je hier ook snacks verkrijgen om de honger wat te stillen. 

Naast het recreatief biljarten is er ook de mogelijkheid tot competitiebiljars. Neem zeker een kijkje op onze website voor meer informatie i.v.m. gekende datums. De Meir is ook een erkend supporterslokaal van K. Lierse SK - lokaal voetbalclub Racing Emblem / VMX Maico-team en lid van de Kon. Belgische Biljart Bond (KBBB). Ze beschikken over 2 biljartmatchtafels en een biljarttafel 2.30.
 

Meer info? 

Professionele benadering aangaande biljart met nieuwe ultramoderne computergestuurde scoreborden info: www.futurescore.be. Biljarten in ideale klimatologische omstandigheden dankzij 'FLIPPERDRY' luchtontvochtiger van de firma Airsain! Info : www.airsain.be

 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Trefwoorden

Nieuwsbrief