Café Biljarts Op De Meir

Openingsuren

Maandag 12/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 13/04 11:30 - ...
Woensdag 14/04 11:30 - ...
Donderdag 15/04 11:30 - ...
Vrijdag 16/04 11:30 - ...
Zaterdag 10/04 12:00 - ...
Zondag 11/04 12:00 - ...

Info

Biljartcafé

De Meir was een gehucht van het ALLIERS (ALT-LIER) wat ooit oud Lier betekende. Men kan met zekerheid zeggen dat hier het ontstaan begon van het huidige Lier. Dit situeert zich reeds rond het jaar 250 (Romeinse periode) !! Op De Meir is gelegen langs de drie kanalen fietsroute en is dé ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een gezellig café waar ze ook kunnen biljarten. Naast verfrissende drankjes, kan je hier ook snacks verkrijgen om de honger wat te stillen. 

Naast het recreatief biljarten is er ook de mogelijkheid tot competitiebiljars. Neem zeker een kijkje op onze website voor meer informatie i.v.m. gekende datums. De Meir is ook een erkend supporterslokaal van K. Lierse SK - lokaal voetbalclub Racing Emblem / VMX Maico-team en lid van de Kon. Belgische Biljart Bond (KBBB). Ze beschikken over 2 biljartmatchtafels en een biljarttafel 2.30.
 

Meer info? 

Professionele benadering aangaande biljart met nieuwe ultramoderne computergestuurde scoreborden info: www.futurescore.be. Biljarten in ideale klimatologische omstandigheden dankzij 'FLIPPERDRY' luchtontvochtiger van de firma Airsain! Info : www.airsain.be

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

ETA-spray aan €14.90

Ghiant Multiclean ETA-spray is een zachte desinfecterende oppervlaktereiniger geschikt voor horeca, broodjeszaken, kappers, beautysalons, fitnesszalen, productiebedrijven e.a. 100% alcoholformule!

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief