Openingsuren

Maandag 27/05 10:00 - 12:30... - ...
Dinsdag 28/05 10:00 - 12:30... - ...
Woensdag 29/05 ... - ...14:00 - 18:00
Donderdag 30/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 31/05 ... - ...14:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 10:00 - 12:30... - ...
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Info

Bent u muzikant, of heeft u altijd al een instrument willen leren spelen? Dan kan u nergens beter terecht voor advies, herstellingen en instrumenten dan bij Muziekhandel Markey! Als muzikant weet zaakvoerder Frank immers als de beste wat u nodig heeft, of u nu professioneel muziek speelt of als hobby.
 

Blaasinstrument, slagwerk of akoestische gitaar

U overweegt de aankoop van een blaasinstrument, slagwerk of gitaar? Muziekhandel Markey heeft meer dan 10 jaar ervaring in het geven van professioneel advies bij de aankoop van uw muziekinstrument of toebehorende accessoires. De kleine zaak heeft een verrassend groot aanbod aan diverse instrumenten uit verschillende prijsklassen. Indien u een beginnende muzikant bent heeft het uiteraard weinig nut uw portemonnee te pijnigen met het duurste instrument, maar als u reeds ervaren bent kan dit het verschil maken tussen een goed optreden, of een excellent optreden. Frank geeft met een warme glimlach tips en advies zodat iedere klant het instrument vindt dat het beste bij hen past. De zaak is gespecialiseerd in klarinetten en saxofoons, maar ook dwarsfluiten, akoestische gitaren en andere koperblazers behoren tot het aanbod.
 

Kopen of huren? Gratis offerte!

Instrumenten bij Muziekhandel Markey zijn te koop, maar verscheidene modellen zijn ook te huur. Dit is ideaal voor korte optredens, zoals op plaatselijke feesten of andere evenementen. Of u nu besluit een nieuw instrument te kopen of u wenst een instrument te huren: u kan altijd op voorhand een prijsofferte aanvragen. Zo kan u zelf inschatten hoeveel het u zal kosten en wat voor u de beste deal is.
 

Onderhoud en herstellingen in eigen atelier

Voor onderhoud van uw klassieke gitaar, klarinet, saxofoon, dwarsfluit of ander blaasinstrument moet u eveneens bij Muziekhandel Markey zijn. Herstellingen gebeuren in eigen atelier, zo kan Frank garanderen dat alle herstellingswerken grondig verlopen, en uw instrument nog een lang leven beschoren is.


Spring voor een volledig overzicht zeker eens binnen in de winkel, of neem een kijkje op de gloednieuwe webshop: www.muziekhandelmarkey.be.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Muziekhandel Markey

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden