Openingsuren

Maandag 08/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 02/03 GeslotenGesloten
Woensdag 03/03 GeslotenGesloten
Donderdag 04/03 GeslotenGesloten
Vrijdag 05/03 18:30 - ...
Zaterdag 06/03 18:30 - ...
Zondag 07/03 12:00 - 14:0018:30 - ...

Foto’s

Info

Tijd voor een lekker avondje uit en zin in iets unieks? Kom dan zeker eens langs bij Restaurant Mykonos en geniet van een klein stukje Griekenland in Roeselare!
 

Een avondje uit op zijn Grieks in Roeselare

Restaurant Mykonos is een gezellig Grieks restaurant waar ze u met de glimlach hun Griekse specialiteiten presenteren. Enkele van de bekende Griekse klassiekers worden er geserveerd, waaronder moussaka en gyros, maar ook tal van Griekse traditionele en modernere vis-, vlees- en vegetarische gerechten die nog niet zo bekend zijn in Vlaanderen. Kom dus langs en geniet van een oude bekende schotel, of laat u verrassen door iets nieuws!
 

Geniet met voorgerecht, hoofdgerecht en een glaasje wijn  

Uw Griekse avond begint in Restaurant Mykonos met een warm of koud voorgerecht, zoals feta, Griekse salade, calamares of mezé. Daarna heeft u de keuze uit verscheidene vis- of vleesgerechten. Geniet van heerlijk bereide gamba’s of ga voor een stukje kip of lam op de grill. Heerlijk Grieks! Verder is de moussaka zeker het proberen waard. Ook vegetarische schotels en kindermenu’s staan op de kaart: zo heeft Restaurant Mykonos voor ieder wat wils te bieden! Ten slotte vindt u op de zeer uitgebreide wijnkaart beslist een wijn die uw Grieks gerecht perfect vergezelt.
 

Gezellig Grieks interieur en terras

Naast het authentieke eten brengt ook de zaak zelf u helemaal in de Griekse sfeer. Zowel het interieur als het exterieur zijn sterk gebaseerd op de Griekse cultuur, gekenmerkt door witte muren en warme kleuren. Indien het weer het toelaat kan u ook genieten van uw maaltijd of wijn op het ruime, zonnige terras.

Kom zeker langs en geniet van een heerlijke, exotische maaltijd. Voor reserveringen kan u terecht op het nummer 051/24 23 36. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief