Dalimar

Openingsuren

Maandag 14/10 Na afspraak
Dinsdag 15/10 Na afspraak
Woensdag 16/10 Na afspraak
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Info

Dalimar is uw schoonheidsinstituut in Rotselaar sinds 1995. Zo kan u er terecht voor permanente make-up, permanente ontharing, gelnagels, kunstnagels en nailart, gelaatsverzorging en meer schoonheidsbehandelingen.
 

Gelnagels

Bij schoonheidsinstituut Dalimar kan u terecht voor het plaatsen van gelnagels. Dit zijn flexibele kunstnagels die niet snel zullen breken en erg prettig aanvoelen. Bovendien zien gelnagels er natuurlijker uit dan andere soorten kunstnagels.
 

Gellak

Gellak of gelpolish is de stevigere, langer houdende variant van gewone nagellak. Deze nagelkleuring is eveneens eenvoudig aan te brengen met een soort gel en blijft langer zitten dan nagellak. Voor vrouwen met mooie en stevige natuurlijke nagels is gellak een echte aanrader. Zo wordt uw eigen nagel beschermd en krijgt hij een mooie glans.
 

Gelaatsverzorging

Bij Dalimar kan u terecht voor een gelaatsverzorging volledig op maat van uw huid, zodat deze weer zacht gaat aanvoelen en gaat stralen.
 

Permanente make-up en wimperverlenging

Iedereen ziet er graag goed uit. Kost dit u veel tijd? Dankzij de permanente make-up van Dalimar bent u zo klaar ‘s morgens en bespaart u dagelijks heel wat tijd in de badkamer. Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is een expressief gelaat met make-up die perfect blijft zitten voor een lange tijd.
 

Ligging en routebeschrijving