Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Dalimar is uw schoonheidsinstituut in Rotselaar sinds 1995. Zo kan u er terecht voor permanente make-up, permanente ontharing, gelnagels, kunstnagels en nailart, gelaatsverzorging en meer schoonheidsbehandelingen.
 

Gelnagels

Bij schoonheidsinstituut Dalimar kan u terecht voor het plaatsen van gelnagels. Dit zijn flexibele kunstnagels die niet snel zullen breken en erg prettig aanvoelen. Bovendien zien gelnagels er natuurlijker uit dan andere soorten kunstnagels.
 

Gellak

Gellak of gelpolish is de stevigere, langer houdende variant van gewone nagellak. Deze nagelkleuring is eveneens eenvoudig aan te brengen met een soort gel en blijft langer zitten dan nagellak. Voor vrouwen met mooie en stevige natuurlijke nagels is gellak een echte aanrader. Zo wordt uw eigen nagel beschermd en krijgt hij een mooie glans.
 

Gelaatsverzorging

Bij Dalimar kan u terecht voor een gelaatsverzorging volledig op maat van uw huid, zodat deze weer zacht gaat aanvoelen en gaat stralen.
 

Permanente make-up en wimperverlenging

Iedereen ziet er graag goed uit. Kost dit u veel tijd? Dankzij de permanente make-up van Dalimar bent u zo klaar ‘s morgens en bespaart u dagelijks heel wat tijd in de badkamer. Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is een expressief gelaat met make-up die perfect blijft zitten voor een lange tijd.
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Beste wensen... 10 Review door: Cinty
altijd superfijn om er te zijn e... 10 Review door: Sandra
ik ben al 20 jaar vaste klant bi... 9,9 Review door: Vanessa
Altijd een goede ontvangst... 10 Review door: Christel
altijd vriendelijk ontvangen en... 10 Review door: Ronny
al klant sinds 1998 en altijd me... 10 Review door: Vanessa