AMR - Averbode Metaal Recycling

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraak
Zondag 27/06 Gesloten

Info

AMR - Averbode Metaal Recycling is jouw ervaren opkoper van oud ijzer

Het bedrijf AMR - Averbode Metaal Recycling is gekend in de streek als ophaaldienst voor al jouw oud ijzer en metaal dat je wenst weg te doen. Zij komen al je oude metalen ophalen aan jouw woning. 
 

Ophaling oud ijzer 

Bij AMR - Averbode Metaal Recycling krijg je de beste prijs voor oud ijzer en andere metalen in Vlaams-Brabant. Zij halen het oud ijzer op in Scherpenheuvel-Zichem en omgeving en dit voor zowel industrie als particulieren, om kleine of grote hoeveelheden. 
 

Schroothandel

Of je nu onlangs gerenoveerd hebt in je woning of bedrijf en met metalen onderdelen hebt gewerkt dan is de kans heel groot dat er overgebleven schroot in de weg ligt. Je oud ijzer of ander metaal kan geld waard zijn. Schroothandelaar AMR - Averbode Metaal Recycling komt met plezier bij je langs met een snelle en efficiënte service om al jouw oude metalen op te halen. Ze komen langs in Averbode, Laakdal, Westerlo, Veerle, Blauberg en omstreken. 
 

Ophaling metaal

Metalen kunnen in twee groepen opgedeeld worden, namelijk de ferro metalen en de non-ferro metalen. Schroothandelaar AMR - Averbode Metaal Recycling is opkoper van de beide metalen. Een paar voorbeelden van ferro metalen kunnen ijzer, roestvrij staal en smeedijzer zijn. De non-ferro metalen bevatten aluminium, zink, lood en koper. 
 

Metaal recycleren

Als het om metalen gaat, maakt het niet uit voor AMR - Averbode Metaal Recycling. Zij komen met plezier naar jouw thuis om de materialen op te halen. Waarvoor je er echter niet terecht kan, is voor elektro apparaten zoals wasmachines, droogkasten of andere apparaten. Hiervoor geldt een Recupel-bijdrage en daarvoor is een specifieke verwerking vereist. Heb je oud ijzer of metalen die je graag wilt recycleren, je kan AMR - Averbode Metaal Recycling contactereren voor een afspraak via deze link: https://averbode-metaalrecycling.be/contact.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief