Info

VZW Buurthuis Onderons

VZW Buurthuis Onderons is een vzw met 8 vrijwilligers die een verschil wil maken in de stad Scherpenheuvel-Zichem. Ze zijn open voor iedereen die wil. Hier voel je je thuis. Heb je geen vervoer of ben je minder mobiel dan kan je opgehaald worden als je belt. Ben je een babbelaar of liever een luisterend oor ja kan het zo gek niet bedenken wat hier allemaal kan.

Gratis

VZW Buurthuis Onderons is open op maandag en donderdag voor de eenzame ouderen en krijgen dan gratis een tas koffie en soep. Op woensdag is het buurthuis voor alle kinderen die geen hobby hebben, er wordt dan geknutseld en de kinderen krijgen ook een snack.

Jongeren

Voor de jongeren is VZW Buurthuis Onderons vrijdag avond open zodat deze niet op de straat belanden, zij krijgen dan gratis frisdrank en pizza of dergelijke.

Kaarten

Op zondag is VZW Buurthuis Onderons open voor iedereen die graag kaart. Er worden dan allerlei verschillende kaart spelletjes gespeelt.

Subsidies

Er wordt elke dag hard gewerkt om de inkomsten van VZW Buurthuis Onderons te verkrijgen want de stad zelf of subsidies worden er niet uitgereikt aan de vzw.

Mensen mogen altijd een vrije gift schenken op het rekeningnummer BE95 3631 7422 3558 onder naam Buurthuis Onderons. ( Waarvoor dank natuurlijk).

Voor meer info contacteer op het nummer 0499/13 55 61.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Buurthuis Onderons vzw een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews door klanten van Buurthuis Onderons vzw

7,7 Loïc op 2020-10-03 om 03:05:30
Prima!
8,1 Axelle op 2020-10-14 om 16:58:06
Goed bezig