Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 13:00 - 18:00
Dinsdag 24/05 Gesloten
Woensdag 25/05 13:00 - 18:00
Donderdag 26/05 13:00 - 18:00
Vrijdag 27/05 13:00 - 19:00
Zaterdag 21/05 08:00 - 12:00
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Kapsalon Isabelle: met passie voor schoonheid

Zaakvoerster Isabelle wist met haar passie geen blijf en heeft hard gewerkt om haar eigen kapsalon te kunnen runnen. Iedereen is er van harte welkom, dames, heren en kinderen. Zij werkt met afspraak maar ook zonder een afspraak kan je binnenlopen voor een knipbeurt bij Kapsalon Isabelle.
 

Haarbehandeling, extensions

Eender welk soort haarbehandeling je graag wil, Isabelle zorgt ervoor dat je haren tot in de puntjes afgewerkt zijn. Door haar liefde voor de job is ze steeds up to date met de laatste nieuwe trends, waardoor zij ook op de perfecte manier extensions kan plaatsen. 
 

Nagelstudio

Naast ervoor te zorgen dat iedereen met een klasse en trendy kapsel buiten wandelt is ze ook een experte in het plaatsen van gelnagels. Verzorgde nagels zijn een ware must, als je een afspraakt maakt bij Kapsalon Isabelle hebben je nagels een verzorgd voorkomen voor de volgende 2-3 weken. Je hebt de keuze tussen allerlei diverse kleuren en motieven om je nagels die extra touch te geven. 
 

Wimperextensions

Niet alleen in je haren kan Isabelle extensions plaatsen maar ook op je wimpers. Mooie lange wimpers geven je ogen die mooie natuurlijk krul. Naargelang jouw wens kan Isabelle het juiste effect geven. Als je liever volle wimpers hebt of wil je enkel een bescheiden verlenging, bij Kapsalon Isabelle is het in een mum van tijd gefixt. 
 

Kapsalon

Als je langs bent geweest bij Kapsalon Isabelle ga je herboren weer naar huis. Zij draagt er de meeste zorg voor dat haar klanten zich goed voelen. Bij haar staan jouw wensen en noden op de eerste plaats. Ben je op zoek naar perfectie en vernieuwing, maak dan nu je afspraak bij Kapsalon Isabelle in Scherpenheuvel-Zichem en laat je eens goed verwennen. Of als je iemand anders wilt verrassen met de kunsten van Isabelle kan je ze zeker en vast een plezier doen met een cadeaubon. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Kapsalon Isabelle

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon Isabelle een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Som kom er nog eens een grapje v... 9,2 Review door: Manuel
Vriendelijk en beleefd... 9,5 Review door: Gilberte
aangenaam persoon, doet wat men... 9,5 Review door: Godelieve