Prijsuitreiking DHZ Wijns Anja. 

Persbericht
In Scherpenheuvel-Zichem waren vorige zaterdag veel gelukkige mensen samen bij Anja Wijns. Het waren namelijk allemaal winnaars van de eindejaarsactie, die door corona verlengd werd tot 13 mei 2021. Deze actie werd georganiseerd door Handelsgids.be en Doe het zelf Wijns Anja.
Alle winnaars wonnen volgende kortings- en cadeaubonnen van diverse zaken uit de buurt: Diana’s Fashion geeft een gratis Make-over en fashionitem, Atelier Flexje geeft 10% korting bij de volgende aankoop en bij Corpus Virtuosus krijg je €10 korting op een massage, allemaal zaken uit Scherpenheuvel-Zichem. Uit Laakdal: €10 korting bij Bloemenland en een gratis bouwemmer bij Van Der Vliet.
Er was ook een kortingsbon van eventjes10% van D.S. Tuinmachines uit Bekkevoort. Mooi bedrag als je bv een grasmaaier nodig hebt. Uit Diest krijgen ze €300 Korting bij Publi-Juth, €20 korting bij Coach Katrien Van Campenhout en €15 bij ST-Bikes. Uit Aarschot krijgen ze 15% bij R&B Vintage Clothing en 20% bij Meubelen Plu. Volgens de ranking kregen sommigen daar bovenop nog meer. En er was ook 1 van de 50 grote winnaars aanwezig. Kijk wat hij allemaal gewonnen heeft. Heel veel cadeaubonnen. 
Zo was er eentje bij van de Nicky's uit Diest €25, groenten en fruit Delicia €25, Orient gaf een kebab en gratis drankje, Buvens uit Assent gaf €10 als cadeaubon.
Uit Aarsch'ot gaf t Posthuys €30, Deca €25, Sprankelientje €30, Anka €10 en Buurman op de Grote Markt €30.
Van de Broodgalerij in Scherpenheuvel was er ook een cadeaubon van €30 en BU-V wijnen uit Rotselaar gaf €20. En dan waren er nog een deel cadeaubonnen wellness zoals van Vitala en Vitacuzzi. Alles samen meer dan €500 aan cadeaubonnen. 
En of Johan Jonckers gelukkig was !!!
Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Ga dan zeker met eindejaar, maanden november - december, langs bij Doe het Zelf Anja Wijns in Scherpenheuvel-Zichem.