Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Sapph - Amelia light push up bra

Sapph - Amelia light push up bra
€ 39.95

De Amelia lichte push-up bh heeft een zwart gestreept patroon over de

gehele bh. De bandjes van de bh kan je gekruist dragen en langs je nek

als een halter. Door de vorm van de bh is de bh niet te zien onder

bijvoorbeeld een shirt. Ons model draagt een 75B bh en een maat M

bottem.

*********

The Iconic Basic collectie!

De nieuwe Sapph Iconic Basic collectie, gebaseerd op sterke en zelfstandige vrouwen. Voel je elke dag iconisch en maak het verschil!

Ligt jouw voorkeur bij de zachte ronde cup met bandjes van de Rosie, of juist het push-up effect van de Madison? Toch liever een subtieler push-up effect? In dat geval past de Amelia perfect bij jou.

Een strapless bh mag zeker niet missen in de collectie. De Michelle geeft jou support zonder de rondingen van je borsten te verliezen. Zij is gemaakt zonder silicone of rubber om irritatie van de huid te voorkomen.

Aanbieder