De Bloemenloods

Openingsuren

Maandag 05/12 16:00 - 18:30
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:3013:15 - 18:30
Woensdag 07/12 09:00 - 12:3013:15 - 18:30
Donderdag 08/12 09:00 - 12:3013:15 - 18:30
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:3013:15 - 18:30
Zaterdag 03/12 09:00 - 18:00
Zondag 04/12 09:00 - 13:00

Info

De mooiste bloemen en bloemstukken vind je alleen bij De Bloemenloods

Bij De Bloemenloods kan je terecht voor een natuurlijk wildboeket, een origineel bloemstuk, je bruidsboeket, een rouwarrangement en nog zoveel meer… Dankzij de samenwerking met Beneflor kan je ook genieten van een heel ruime keuze aan planten, plantenschalen, decoratie, bloemschikmaterialen,… en dit alles aan de beste kwaliteit. Dankzij deze samenwerking krijg je een onmiddellijke korting op al je serre-aankopen! Daarbovenop krijgt elke klant heel regelmatig een gratis plantje! We willen je heel graag verwelkomen bij De Bloemenloods en daarom zijn we alle dagen open. 

Bloemenabonnement

Ben je nog op zoek naar het ideale geschenk voor je geliefde, collega, jezelf,..., dan is het bloemenabonnement bij De Bloemenloods het perfecte idee. Je kan het abonnement helemaal zelf samenstellen, hoeveel x de bloemen in het boeket mogen zitten, de prijs, wil je wekelijks nieuwe bloemen, maandelijks,doorlopend,...? Alles is mogelijk! Voor zowel particulieren als bedrijven is dit een fleurige oplossing. Zo staat er altijd iets geurig en kleurig te schitteren op de toonbank of de balie. 
 

Bloemen voor huwelijk

Bij de mooiste dag van je leven horen uiteraard de bloemen van je dromen. De Bloemenloods gaat graag samen met jou op zoek naar de mooiste combinatie van bloemen, stijl en kleur voor je huwelijksbloemstukken, bruidsboeket en voor de versiering van de ceremonie. Je eigen ideëen zijn uiteraard altijd welkom om de bloemen je eigen touch te geven. 
 

Rouwwerk

Een uitvaart is altijd een moeilijke periode in jouw leven, bloemen kunnen daarbij een grote troost bieden. In de winkel van De Bloemenloods kan je uit hun fotoboek een rouwstuk naar wens kiezen. Er worden ook meer en meer kleinere bloemstukken gekozen die dan mee met de urne naar huis kunnen genomen worden. Droogbloemen zijn ook nog steeds in de mode, je kan ook een mooie droogbloemkrans of blijvend boeket schenken bij een uitvaart.
 

Webshop

Ook bloemen kan je de dag van vandaag online bestellen en betalen. De Bloemenloods heeft een prachtige webshop online waaruit je uitgebreid kunt kiezen uit prachtige boeketten, planten, droogbloemen en rouwbloemen. Het loont zeker de moeite om hun aabod van verse boeketten te bekijken via volgende link: https://verkoop-en-plantenverhuur.be/webshop.
 

Workshops

Wij geven één keer per maand een gezellige workshop waarbij alle materialen en ook een drankje inbegrepen zijn. Zowel beginners als meer ervaren bloemschikkers zijn welkom. Iedereen kan het en gaat met een mooie en originele creatie naar huis! Mogen we je binnenkort ook verwelkomen? Meer informatie op de website.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Bloemenloods een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Een creatief nieuw jaar!... 7,8 Review door: Grete
Mijn allerbeste wensen en een go... 9,5 Review door: Gerd
Beste wensen voor 2021🍀... 10 Review door: Gina
Doe zo voort!... 10 Review door: Joachim
Ik vind het leuk dat je op zater... 8 Review door: Marleen