KBC Verzekeringen Coppens-Ghysels bv

Openingsuren

Maandag 04/12 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Dinsdag 05/12 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Woensdag 06/12 09:00 - 12:3014:00 - 17:00
Donderdag 30/11 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 09:00 - 12:3014:00 - 17:00
Zaterdag 02/12 GeslotenGesloten
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Info

KBC Verzekeringen Coppens-Ghysels bv

KBC Verzekeringen Coppens-Ghysels bv is al jarenlang een betrouwbare partner op het vlak van verzekeringen en pensioensparen. Ons streefdoel is om klanten een unieke bijstand te verlenen zoals je zelden nog vindt in de wereld van verzekeringen, sparen en beleggen. Bij Coppens-Ghijsels bv willen we zeker zijn dat je op je beide oren kan slapen. 
 

Op jouw maat

Iedereen is welkom bij KBC Verzekeringen Coppens-Ghysels bv. Wij weten dat er geen twee mensen dezelfde zijn en zetten jouw als klant dan ook volledig centraal. Bij ons ben je zeker dat je terechtkomt bij een verzekeringsmakelaar die zich volledig kan inleven in jouw persoonlijke situatie. We zijn één en al oor om tot een relevante oplossing te komen en je de best passende polis voor te stellen. Standaardformules, daar doen we niet aan mee: we maken samen met jou de puzzel tot we de ideale verzekering vinden die echt bij je past. 
 

Nieuwe auto, nieuwe autoverzekering.

Iedereen is natuurlijk op de hoogte dat de BA Motorvoertuigen een verplichte verzekering is voor iedereen die zich met een gemotoriseerd voertuig op de openbare weg begeeft. Het maakt niet uit of het gaat om een personenwagen, een camionette of een bromfiets: sinds 1992 is iedereen verplicht zich te verzekeren tegen stoffelijke en lichamelijke schade die wordt toegebracht aan anderen in het verkeer. 

Bij KBC Verzekeringen Coppens-Ghysels bv kunnen we onmiddellijk zorgen voor jouw persoonlijke simulatie. De wet is vanzelfsprekend voor iedereen dezelfde, maar dat wilt nog niet zeggen dat iedere verzekeraar je dezelfde kwaliteitsvolle service en goede voorwaarden kan bezorgen. Naast je BA-verzekering kun je jezelf nog beter indekken door het toevoegen van gekende verzekeringen aan je polis die niet verplicht, maar wel handig zijn. Zo kun je bij ons terecht voor een omniumverzekering, bijstandsverzekering of ongevallenverzekering. Ook onze verzekering rechtsbijstand kan veel financiële en praktische stress van je wegnemen wanneer er geschillen zouden optreden. 
 

Familiale verzekering en brandverzekering.

De mensen die het dichtst bij je staan wil je natuurlijk al de bescherming bieden die je ze kan geven. Bij KBC Verzekeringen Coppens-Ghysels bv zorgen we ervoor dat je heerlijk kan genieten van een zorgeloos leven, ook al horen daar nu eenmaal soms kleine en grotere ongelukken bij. 

De woningverzekering of brandverzekering is de gekendste verzekering en is verplicht voor huurders en eigenaars van woningen en appartementen. Bij ongelukken die gelinkt zijn aan brand is deze polis vanzelfsprekend en doet deze exact wat je er van verwacht: het dekken van de schade aan het onroerend goed en de inhoud ervan. Belangrijk om te weten is dat deze verzekering nog veel meer inhoudt: ook in het geval van waterschade, schade bij natuurfenomenen, glasbreuk … kan deze polis ingezet worden om de geleden schade te dekken. 

Wist je al dat een familiale verzekering niet alleen jezelf, maar ook je hele gezin, huisdieren en helpende handen in je woning indekt tegen onbedoelde schade aan derden? Je hond besluit te gaan knabbelen aan de rozenstruik van de buren? Geen paniek. Je poetsvrouw stofzuigt net iets te enthousiast en stoot je televisie omver? Vanaf nu is het gedaan met stress en kopzorgen: neem contact met ons op en we helpen je met de afhandeling van het schadegeval. We zijn steeds bereikbaar, ook na de kantooruren. 
 

Hospitalisatieverzekeringen

Je kunt om verschillende redenen in het ziekenhuis belanden. Dat kan voor mooie momenten zijn zoals een bevalling, maar evenzeer kun je in het ziekenhuis belanden voor een langere tijd door ziekte. In goede en kwade dagen zijn wij er voor je en zorgen ervoor dat je niet hoeft te stressen over het financiële aspect. De KBC-hospitalisatieverzekering geeft je een ruime dekking in de medische kosten. Zo kun jij volledig focussen op een spoedig herstel, terwijl wij er op toekijken dat de gemaakte kosten tijdig terugbetaald worden. Ook ambulante kosten voor en na de hospitalisatie horen hierbij. 
 

Beleggen en pensioensparen 

Het leven draait natuurlijk niet alleen maar om kommer en kwel. We kunnen je ook helpen wanneer je zelf het heft in handen wil nemen door een mooi centje opzij te zetten voor je dierbaren, je komende projecten of simpelweg voor je oude dag. Wij zorgen voor een aangepast advies om slim te beleggen en te sparen en wijzen je de weg in het grote assortiment van spaarformules. Sparen voor jezelf of iemand anders: we kijken samen met jou naar de beste oplossingen en kunnen je helpen met het veiligstellen van je kapitaal.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je KBC Verzekeringen Coppens-Ghysels bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond