Openingsuren

Maandag 31/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 08:00 - 18:00
Woensdag 26/01 08:00 - 18:00
Donderdag 27/01 08:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 08:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 07:30 - 18:00
Zondag 30/01 07:30 - 12:00

Foto’s

Info

Welkom bij delicatessenzaak 't Bretoentje

't Bretoentje in Sint-Truiden is gelegen op het einde van de Stapelstraat. Bij deze traiteur vindt u steeds dagverse huisbereide gerechten en heerlijke charcuterie. 't Bretoentje biedt u ook heerlijke kaas-, vlees- en visschotels. Tevens kan u er terecht voor ontbijt- en geschenkenkorven.
 

Bereide gerechten

U geniet graag van een heerlijk verse maaltijd, maar vindt niet altijd de tijd om zelf aan de slag te gaan in uw keuken? t' Bretoentje biedt de oplossing. Deze traiteur te Sint-Truiden heeft steeds enkele dagverse gerechten voor u in huis, bereid in eigen keuken. Om de zoveel tijd verandert het aanbod, dus het is zeker de moeite om eens te kijken wat het aanbod vandaag weer inhoudt! Uiteraard verdwijnen enkele van de klassiekers nooit van het menu, zodat u uw oude vertrouwde favoriete gerecht ook steeds terugvindt. 
 

Charcuterie

Voor charcuterie en fijnkost zit u goed bij ’t Bretoentje. U vindt hier heel wat variëteiten, maar dé specialiteiten zijn de kalfskop, vleessla en americain preparé, allemaal heerlijk vers! 
 

Schotels

Een kaas- en wijnavond gepland? Geen verpakte kazen voor u! t' Bretoentje voorziet u en uw gezelschap graag van kaasschotels met de lekkerste en meest verse kazen. 

Krijgt u volk over de vloer, maar zoekt u nog naar iets lekkers dat u hen kan aanbieden? t' Bretoentje weet iedereen te verwennen met de gevarieerde visschotels, vleesschotels of tapasschotels.
 

Geschenkkorven en ontbijtkorven

Wilt u uw geliefde verwennen? Kom uw ontbijtmand ophalen bij ’t Bretoentje en geniet samen van een romantisch ontbijt met aller erop en eraan.

Bent u ergens te gast en bent u nog op zoek naar een attentie voor de gastheer of gastvrouw? Met een geschenkkorf van ’t Bretoentje zit u beslist goed. 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/