Dierenartsencentrum Het Park

Openingsuren balie afhaling voeding en medicatie

Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Dierenartsencentrum Het Park

Dierenartsencentrum Het Park streeft naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt voorop staat. Er wordt dan ook regelmatig geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur op de markt, zo blijft een goede zorg gegarandeerd!
 

Dierenartsenpraktijk met ruime dienstverlening

Dierenartsencentrum Het Park beschikt over een ruime wachtzaal, 3 consultatieruimtes, een moderne operatiezaal met gasnarcose en monitoring, 3 hospitalisatieruimtes waarvan 1 ruimte dienst doet als quarantaine en een ICT unit (couveuse) om warmte en zuurstof te kunnen toedienen aan patiënten in kritieke toestand. Dit zorgt ervoor dat u naast algemene dierengeneeskunde ook bij de praktijk terechtkunt voor heel wat andere, complexe ingrepen en behandelingen!
 

Gespecialiseerde operaties aan buik en botten

Het team van Dierenartsencentrum Het Park is naast voorgenoemde ingrepen gespecialiseerd in zowel buikoperaties als botoperaties. Denk bij dit laatste aan breuken herstellen met platen en schroeven, knieoperaties en heupoperaties, om enkele voorbeelden te noemen. Om het probleem vast te stellen is er steeds de mogelijkheid tot röntgenfoto’s, zo hebben zowel arts als baasje een concreet beeld van waar het probleem zit.
 

Bloedanalyse, Echografie, endoscopie…

Dierenartsenpraktijk Het Park beschikt tevens over bloedanalyseapparatuur, directe digitale RX, echografie, endoscopie, arthroscopie… Voor wie geen medisch expert is: dit wil zeggen dat ze over de meest grondige apparatuur en technieken beschikken om allerhande zware en minder zware gezondheidsproblemen bij uw huisdier op te sporen en aan te pakken!

Heeft uw hond, kat, konijn, paard, vogel… een medisch probleem? Bij Dierenartsencentrum Het Park wordt het probleem van de baan geveegd. U kan steeds een kijkje nemen op de website voor meer informatie, of een afspraak maken via het nummer 011/69 48 66. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenartsencentrum Het Park een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Uitstekende service... 8,1 Review door: Lotte
Goed bezig, doe zo verder... 7,9 Review door: Aaron
Snelle afspraak verzekerd - op v... 9,9 Review door: Brigitte
Altijd correct, vriendelijk, zac... 10 Review door: Annie
Wij gaan reeds vele jaren bij di... 9,5 Review door: Mario