In Car Technics

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Gesloten

Foto’s

Info

In-Car Technics in Tielt is gespecialiseerd in montage van elektronische accessoires voor wagens en vrachtwagens, gaande van multimedia tot signalisatie en verlichting.
 

Inbouw GPS

GPS-systemen zijn de dag van vandaag haast niet meer weg te denken, maar vaak zijn af-fabriek systemen bijzonder duur. Bij In-Car Technics te Tielt kunt u terecht voor de professionele inbouw van een GPS systeem. Gaande van een simpel draagbaar systeem tot een all-in-one high-end systeem.
 

Inbouw tablet

Naast navigatie kunt bij In-Car Technics tevens terecht voor plaatsing van alle multimedia in uw wagen. Vindt u het ook zo moeilijk om tijdens lange ritten de kinderen op de achterbank bezig te houden? In-Car Technics biedt de oplossing dankzij de inbouw van multimedia, volledig naar de wensen van de klant. Zo kan de autospecialist ervoor zorgen dat een tablet perfect in uw voertuig geïntegreerd wordt, voor uren kijk- en speelplezier en een rustige rit voor uzelf.
 

Track & trace systemen

In-Car Technics kan een traceersysteem inbouwen in een vracht- of bestelwagen. Deze stuurt op regelmatige basis de bewegingen van het voertuig door naar een centrale server. Zo kunt u via het internet uw voertuig opvolgen, gereden kilometers controleren en altijd de locatie kennen. 

Trefwoorden

Nieuwsbrief