Uitvaartcentrum Debay

Openingsuren

Maandag 01/02 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 02/02 13:00 - 17:00
Woensdag 03/02 13:00 - 17:00
Donderdag 28/01 13:00 - 17:00
Vrijdag 29/01 13:00 - 17:00
Zaterdag 30/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 31/01 GeslotenGesloten

Info

Begrafenisondernemer Shari Debay en haar team begeleiden u doorheen het rouwproces en helpen u bij alle praktische zaken die bij een begrafenis komen kijken. Ook voor en na de uitvaart staat het uitvaartcentrum in Tongeren steeds klaar met advies inzake uitvaartverzekeringen en nazorg.
 

Uitvaartverzorging

U kan 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht bij uitvaartcentrum Debay voor de organisatie van een begrafenis of crematie op maat. Zij doen er alles aan om uw dierbare een persoonlijk en waardig afscheid te geven, rekening houdend met de wensen van de overledenen en de nabestaanden.
De uiteenlopende services dekken zowel de organisatie van begrafenissen en crematies, als het overbrengen en vervoer van de overledene en de opbaring. Ook de administratieve formaliteiten en het gepersonaliseerd drukwerk verzorgt de begrafenisondernemer voor u.
 

Nazorg

Uitvaartcentrum Debay helpt de nabestaanden ook met de praktische en administratieve zaken ná de uitvaart. De nazorgconsulenten begeleiden u na de begrafenis of crematie met de administratie. Zo krijgt u al die praktische zaken niet over u heen tijdens een periode van rouw.
 

Uitvaartverzekering

Uitvaartcentrum Debay laat u kennismaken met het DELA uitvaartzorgplan. Deze uitvaartverzekering op maat houdt rekening met uw uitvaartwensen en budget. Een uitvaartverzekering van DELA dekt de kosten van uw begrafenis of crematie. Zo hoeven uw nabestaanden zich geen financiële zorgen te maken.
Contact opnemen met uitvaartcentrum Debay in Tongeren kan zowel telefonisch op het nummer 012 23 13 36, als per mail via debay@dela.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief