Openingsuren

Maandag 23/05 07:00 - 17:00
Dinsdag 17/05 07:00 - 17:00
Woensdag 18/05 07:00 - 17:00
Donderdag 19/05 07:00 - 17:00
Vrijdag 20/05 07:00 - 17:00
Zaterdag 21/05 GeslotenGesloten
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Sijmons Georges NV

Sijmons Georges NV in Tremelo  is een geregistreerd aannemer met 25 jaar vakkennis. Doe beroep op de vakman voor installatie van badkamers en renovatie van bestaande badkamers, het plaatsen van gasverwarming, centrale verwarming en zonnepanelen.
 

Centrale verwarming en gasverwarming

Sijmons Georges staat in voor de installatie, van uw centrale verwarmingsinstallatie, zowel renovatie als nieuwbouw. Ook voor de installatie van gasverwarming kan u op de vakman rekenen.
 

Vloerverwarming

U kan bij Sijmons Georges terecht voor de installatie van uw vloerverwarming. Vele gezinnen kiezen voor vloerverwarming omwille van het aangename en knusse gevoel dat vloerverwarming creëert in een woning. Bovendien krijgt u een warmer gevoel In een ruimte met vloerverwarming dan in een ruimte met traditionele verwarming, waardoor er minder energie nodig is om de gewenste temperatuur te behalen en vloerverwarming energiebesparend werkt. Sijmons Georges uit Tremelo laat u graag zelf de voordelen ervaren.
 

Installateur zonnepanelen

Wenst u gebruik te maken van alternatieve energie? Sijmons Georges zet graag samen met u een stap in de duurzame richting door het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in energie die uw woning verwarming biedt en besparen u jaarlijks heel wat geld. Bovendien is het gebruik van groene energie erg milieuvriendelijk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sijmons Georges nv. een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond