Ontdek de reviews van klanten van Sijmons Georges nv. in Tremelo.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Niet van toepassing :-)... 1 Review door Wendy op 2017-06-16
alle materialen waren aanwezig... 8,8 Review door op 2017-06-16
zoals hierboven vermeld, steeds... 9,5 Review door op 2017-05-13
heeft een aantal zeer goede tech... 9 Review door Gaby op 2017-04-18
Heel gemakkelijk bereikbaar. Pri... 9 Review door Nancy op 2017-04-11
Uw bediende verdient een serieuz... 10 Review door Jo op 2017-04-04
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd.
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijke Handelaar.