Vriendelijkste handelaar

Reglement: Geef een review - Vriendelijkste Handelaar

Iedereen die een review geeft, gaat uitdrukkelijk en volledig akkoord met onderstaand reglement. Indien niet, gelieve dan ook geen review in te geven. U kan jaarlijks één review per handelaar ingeven. Dit doen we o.a. om te voorkomen dat één handelaar meerdere reviews krijgt van dezelfde klant. U kan enkel een review geven als u in het bezit bent van een reviewkaartje met een unieke code op. Deze code is rechtstreeks gekoppeld aan de handelaar van wie u dit gekregen hebt. U kan dus geen review geven aan een KMO als u er niet geweest bent. Per uniek nummer kan er maar één keer een review gegeven worden.
Nadat u uw code correct hebt ingegeven op www.handelsgids.be/reviews wordt er gevraagd om een score op 10 te geven en door middel van de schuifbalk naar links of rechts te verslepen. Daarna kan u uw geschreven mening over de zaak ingeven.
De eerste keer vragen wij u om uw contactgegevens in te geven. Deze worden o.a. gebruikt om u achteraf te contacteren als u bij de gelukkige winnaars bent en om nieuwsbrieven te versturen. Indien u reeds eerder een review hebt gegeven, moet u uw contactgegevens niet meer ingeven.
Na het toevoegen van uw review, krijgt u de eerste keer een mail van ons met de vraag om uw e-mailadres te bevestigen. Dit doen we om er zeker van te zijn dat u effectief de review hebt geschreven en niet iemand anders in uw naam. In deze mail moet u enkel klikken op “Klik hier om uw e-mailadres te verifiëren”. Vanaf het moment dat u dat gedaan hebt, zal uw review geldig gemarkeerd worden in het systeem en zichtbaar zijn voor de handelaar.
Met uw e-mail ontvangt u o.a. een unieke logincode voor de fantastische eindejaarsactie met 1.000-den prijzen en dit eind november. U krijgt dan ook het certificaat mee toegestuurd als u gewonnen heeft en dit allemaal onder de vorm van nieuwsbrieven. U zult vanaf nu ongeveer tweewekelijks  de aanbiedingen, acties en nieuws krijgen van de lokale handelaars van uw gemeente en randgemeenten. Daar zijn ook vele mooie koopjes te doen. Dus bekijk zeker de nieuwsbrieven. Voor u zal er ook nog een extra unieke code verstuurd worden via de nieuwsbrieven. Zodat u nog meer kans maakt op een mooie prijs van de eindejaarsactie. (zie www.handelsgids.be/actie).
Vul uw e-mailadres dus juist in en blijf de nieuwsbrieven ontvangen. U kunt zich, zoals de wet voorziet, natuurlijk ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrieven.
Bij deelname gaat u uitdrukkelijk akkoord met dit reglement en voorwaarden. Gegevens van deelnemers en/of e-mailadressen zullen niet doorgegeven worden aan derden door Handelsgids. Handelsgids nv en de handelaars mogen deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, nieuwsbrieven te sturen, enz… Door deelname geeft u hierdoor uw uitdrukkelijke toestemming. Uw e-mailadres is immers uniek. Uw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie u heeft deelgenomen en bij Handelsgids nv. Alle winnaars gaan akkoord dat ze verschijnen met hun foto in de pers, sociale media, enz… zoals o.a. Facebook en andere kanalen en dit ook zonder vergoeding. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen want u ontvangt dan geen prijs indien u gewonnen hebt. Elke deelnemer aan de actie “Geef ons een review”  gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.

Alvast bedankt voor uw review.
Handelsgids nv Jan Gorislaan, 110 B3290 Diest. Tel: 013/32 10 10. marketing@handelsgids.be
Volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be